Sök på turistmål.se:
 

Lägenhet/stuga på Ramshults gård

 Lägenheter och rum  |   Mönsterås, Kalmars län

pris från 500 kr per natt

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Ramshults gård har anor från 1500-talet och är ett av de äldsta frälsesäterierna i Fliserydsbygden. Markerna utgörs främst av skog och böljande hagmarker som betas av familjens köttdjur och en mindre besättning får. Ramshult, samt det angränsande Kärnebo, ägs av Albert och Elisabeth Eliasson.

På Ramshult finns en lägenhet för korttidsuthyrning. Lägenheten har 5 bäddar fördelade på två separata sovrum. Boendet passar familjer som vill uppleva lantlivet, eller företag med uppdrag i området.

Bo på Ramshult
Tycker ni om att vara ute i skog och mark, plocka bär och svamp, eller vara med i vardagssysslorna på en gård med kor och kalvar då är ni välkomna till Ramshult. Gården ligger vackert belägen i skogskanten, omgiven av böljande hagmarker och med närhet till Emån och kusten.

Lägenheten ligger i den gamla statarlängan och består av tre rum och kök à 65 m2, med totalt 5 bäddar fördelade på två separata sovrum. Lägenheten är utrustad för en barnfamilj med spjälsäng, leksaker, böcker och spel. Köket är fullutrustat och sänglinne och handdukar ingår i priset.

Rökning inomhus är inte tillåten, och inte heller husdjur.

Bekvämligheter och utrustning:
» Separata sovrum
» TV
» Ugn, spis och micro
» Kyl och frys
» Tvättmaskin
» Dusch & WC
» Trädgård och uteplats med utemöbler
» Grillmöjligheter

Priser

3400 SEK/vecka eller 500 SEK/dygn

Vägbeskrivning

Albert & Elisabeth Eliasson
Ramshult 301
570 76 Ruda

 

Kategorisering

 

Funktioner