Sök på turistmål.se:
 

Mycklaflons Camping

 Campingplatser  |   Eksjö, Jönköpings län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Mycklaflons camping ligger i södra delen av Sverige på det Småländska höglandet. Landet av Pippi Långstrump och den Skandinaviska guldfeber. Det är inte långt till Astrid Lindgres Värld.

Campingen är belägen i ett område med sluttande kullar, prytt med stora stenar, utsträckta skogar och många sjöar och floder. Somrarna är milda och tämligen varma.

Campingen är populär för att den ligger i en vackert rogivande omgivning, vid stranden på den stora sjön Mycklaflon. Här finner man allt man kan önska för en skön semester där man kan koppla av från vardagens alla krav.

Mycklaflon är den idealiska platsen för människor som älskar naturen. Vi har 40 platser för tält, husbilar och husvagnar. 25 platser har elanslutning. Här hittar man också 4 välutrustade campingstugor.

På campingen finns det kiosk med minilivs, TV- rum, handikappanpassade toaletter och duschar, kök samt servering med mat och hembakat bröd. Vid midsommar har vi ett traditionellt firande med lekar och dans på vår dansbana. I augusti finns det möjlighet att fiska kräftor med guide. Vi arrangerar även kräftskivor.

Varmt välkomna önskar Ben Schimmel och Hanny Harmsen.

Priser

Priser hittar ni via hemsidan

Vägbeskrivning

Mycklaflons Camping
Gummarp
575 93 Eksjö

Från Eksjö ca 25 km.
Ta riksväg 40 mot Västervik, kör ca 10 km, ta höger in på Kyrkbyvägen, kör ca 0,6 km, ta vänster in på Edshultsvägen, håll vänster tills du kommer till Sjöbron, efter bron tar du höger och snart ser du campingen.

Från Vetlanda ca 34 km.
Ta riksväg 47 mot Målilla, kör ca 5 km, i Sjunnen tar du vänster in på Rösabergsvägen, kör ca 19,8 km (du passerar Skede, Ekekull, Broarp och Bellesnäs), ta vänster in på Marknadsvägen, kör ca 0,6 km, ta vänster in på Sjöbrovägen, kör ca 7,8 km så är du på campingen.

Från Vimmerby ca 43 km.
Ta riksväg 40 mot Eksjö, kör ca 32,3 km, i Hjältevad tar du vänster in på Storgatan, ta höger en bit efter avtagsvägen till Upplarp, när du kört förbi Skultarp och Brede är det inte långt kvar till campingen.

GPS coordinaten (dms) N57° 35´ 24´ E15° 14´ 44´

 

Kategorisering

 

Funktioner