Sök på turistmål.se:
 

Hooks Herrgård

 Slott och herrgårdar  |   Vaggeryd, Jönköpings län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Ett par mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig stolt i Hokasjöns vatten. Hooks Herrgård är idag ett konferens, golf, och rekreations hotell vilande på historiens vingslag. Oavsett om Ni kommer hit för att spela golf, anordna en konferens eller bara avnjuta en avkopplande weekend på Hooks Herrgård, så gör vi allt för att just Er vistelse skall bli ett trevligt minne.

Konferens
Konferenshuset är bemannat med serviceinriktad personal som finns till din hjälp. Konferensvärdinnorna stämmer av program och önskemål vid ankomst för att säkerställa att ert möte kommer bli lyckat. De bistår även med teknisk support, kopiering och allmän service.
Erfarenhet

Hooks Herrgård är en av de första konferensanläggningarna i Sverige. När Sigvard Edberg på 60-talet kom på idén att bygga ett konferenshus var det många som tyckte att han var galen. Inte kan man väl kombinera konferens med god mat och boende? Det blev snart bevisat att Sigvard var helt rätt ute. Idag har Hooks Herrgård snart 50 års erfarenhet av konferenser och möten.

Spa
Hooks Herrgård Spa & Fitness är en 1300 kvm stor spaanläggning utanför Jönköping i Småland som öppnade i oktober 2014. Anläggningen ligger intill Herrgården med en hänförande utsikt över Hokasjön. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Det finns ett bastulandskap med upplevelseduschar och rum för sköna behandlingar och träning.

Golf
Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård. I över sjuttio år har det svurits och jublats i ruff och på fairway. Redan 1934 började en golfbana att byggas ett par mil söder om Jönköping.

På plats finns också Hooks egna pros som ser till att bransch- och företagsgolfen fungerar som den ska, samt ger hjälp åt de som ännu inte upptäckt tjusningen med den ”ädlaste” av sporter.

Vägbeskrivning

Strax intill E 4 – tre mil söder om Jönköping, utmed väg 30 mot Växjö, ligger Hooks Herrgård.

Tack vare vårt geografiska läge, samt att vi har möjlighet att ta emot sällskap upp till 300 personer, har många företag genom årtionden valt att träffas på Hooks Herrgård.
Avstånd

Jönköping 28 km
Växjö 90 km
Linköping 160 km
Göteborg 170 km
Kalmar 195 km
Örebro 246 km
Malmö 280 km
Stockholm 350 km
Färdmedel

Flyg – Jönköping 35 km (Fem dagliga avgångar till och från Stockholm Arlanda. Boka din resa på www.nextjet.se , pris från 549 kronor, kontakta receptionen för mer information eller hjälp att boka)
Tåg – Nässjö 30 km
Tåg – Hok 3 km
Buss – 100 m
GPS

Longitude E 14° 16´ 16″:::
Latitude N 57° 32´ 21″:::

 

Kategorisering

 

Funktioner