Sök på turistmål.se:
 

Outside Adventure Sweden

 Guidningar, Konferensanläggningar  |   Arvika, Värmlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Outside Adventure Sweden!

Vi arrangerar alla typer av äventyrsaktiviteter. Våra guider ser till att ni får en oförglömlig upplevelse av den svenska vildmarken. Vandring, skidturer, bäversafari, älgsafari, rovdjursafari, fiske med båt, isfiske, eller övernattningsturer med tält i naturen, sommar som vinter. Vi ordnar de aktiviteter kunden efterfrågar.

Gillar ni spännande möten med djur och är nyfiken på Sveriges natur? Vill ni möta naturen med respekt och kunskap? Då har ni hittat rätt! Vi satsar på miljövänlig ekoturism och levererar upplevelser av naturen som bidrar till skyddandet av naturmiljöer. Här hittar ni några av de aktiviteter vi erbjuder.

+Vandring/Snöskovandring med guide

+Bäversafari

+Fiske

+Vargsafari

+Övriga aktiviteter

Vi kan designa lösningar och upplevelser som passar just för er. Hittar ni inte det ni söker eller vill veta mer om konferenser / företagsevent , kontakta oss.

Vägbeskrivning

Mitt i den Värmländska vildmarken hittar du oss. För det mesta utgår vi från Gunnarskog som ligger 1,5 mil norr om Arvika i Värmlands län. Här finns vår bas där de flesta av våra aktiviteter utgår ifrån. Här hittar du också bra boende i stugor eller vandrarhem.

Dalen, Nertomta 67191 ARVIKA SWEDEN

 

Kategorisering

 

Funktioner