Sök på turistmål.se:
 

Granö Beckasin

 Stugor, Vinteräventyr, Konferensanläggningar  |   Vindeln, Västerbottens län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hotell, konferens, äventyr och upplevelser i Västerbotten.

- Aktiviteter i vildmarken
Öppna dina sinnen och upplev den norrländska naturen på riktigt nära håll. Du kan välja mellan storslagna äventyr där din uthållighet sätts på prov och stillsamma resor med nära möten med naturen och dess magi och allting där emellan. Våra aktiviteter ger dig oförglömliga minnen från en av Europas sista vildmarker.
Ekologiska upplevelser

Vi tror att du som besökare är nyfiken, öppen och intresserad av att veta mer om natur, kultur och kanske dig själv. Ditt möte med naturen förstärks av din närvaro och öppna sinne. Upplev det lilla i det stora, och det stora i det lilla. Alla våra aktiviteter genomsyras av en ekologisk grundtanke och genomförs med stor respekt för vår natur.

- Konferera och möts i Västerbotten
Vi ligger mitt mellan Umeå och Lycksele och är därmed en naturlig mötesplats i Västerbotten. Vi har möjligheterna för roliga kickoffs, lunchmöten eller effektiva konferenser. Kontakta oss och vi skräddarsyr ett paket till just det ni efterfrågar.

- Boende
Hos oss kan ni hitta många olika typer av boende
mer information om dom hittar ni via hemsidan.
Fågelnästen, Ekohotell, Hotellstuga,
Campingstuga, Camping.

- Restaurangen
Längtar du efter en fridfull lunch eller en smakrik middag? I Granö Beckasins matsal finns plats för 45 lunch-/middagsgäster. Salen är rymlig och har ganska högt i tak. Bäst av allt (förutom den otroliga maten) är de stora fönstren som ger en rogivande utsikt över Umeälven.

Välkomna.

Öppettider

Öppet året runt

Vägbeskrivning

Res till Granö
Granö ligger i norra Sverige, en timmes resa från kuststaden Umeå. Trots att Granö ligger mitt i Europas sista vildmark är det lätt att ta sig hit både med flyg, tåg, buss och bil. Två flygplatser ligger inom en timmes bilresa från Granö. En ligger i Umeå och en i Lycksele.

Med flyg
Umeå Airport är en internationell flygplats som har flera avgångar om dagen till och från Stockholm och Göteborg. Lycksele flygplats ligger närmre Granö och dit flyger du från Stockholm på lite drygt en timme. Flyg från Stockholm till Lycksele med Next Jet. Flyg till Stockholm till Umeå med SAS, Norwegian, Malmö Aviation. Vi kan arrangerar hämtning på flygplatserna i Umeå och Lycksele.

Med tåg
Om du föredrar att resa med tåg kan du välja nattåget som avgår från Stockholm eller Göteborg på kvällen. Då anländer du till Vindeln, 25 kilometer från Granö, morgonen därpå. Vi kan arrangera hämtning i Vindeln.
Med bil eller buss

Granö ligger cirka en timmes bilkörning från Umeå. Följ skyltningen mot Mo i Rana och i höjd med Vännäs tar du höger mot Lycksele. Fortsätt på denna väg tills du kommer till Granö. Granö Beckasin ligger på vänster sida av vägen. Du kör över en hängbro för att komma till lodgen.

Spara gärna på miljön och ta bussen! Det går en direktbuss från Umeå, nummer 31 mot Lycksele/ Hemavan. Se avgångar på www.tabussen.nu

Hjärtligt välkommen till Granö Beckasin!


Granö Beckasin Lodge
Västanå 15
922 95 Granö

 

Kategorisering

 

Funktioner