Sök på turistmål.se:
 

Agnäs Stugby

 Stugor  |   Bjurholm, Västerbottens län

 

Beskrivning

Välkommen till Agnäs Stugby!
Ett stenkast från Agnäsbacken, Öreälv och Klangvägen ligger Agnäs Stugby med sina 7 stugor. Det finns fyra bäddar i varje stuga och 6st är utrustade för självhushåll. Här finns också ett nyrenoverat servicehus med möjlighet att hyra konferenslokal eller bastu.

Vi har öppet året runt och tillgång till trådlöst internet finns i hela området.

Våra stugor:
Vi har sammanlagt 7 stugor i stugbyn.
5 av dessa är 40 m² med en fantastisk utsikt över Agnäsbacken. Våra sex större stugor är utrustade för självhushåll med dusch och WC.

Mikro och kylskåp finns i stugorna, och samtliga är utrustade med TV. Man tar med egna sänglinnen och handdukar, men det finns även möjlighet att hyra.

Rökning är självklart förbjudet i stugorna.

I närheten kan ni hitta många intressanta aktiviteter och upplevelser både sommar och vinter.

Öppettider

Öppet året runt

Vägbeskrivning

Från Umeå och Vilhelmina följer ni väg 92. I Bjurholm tar ni till höger om ni kommer från Umeå, annars tar ni vänster in på väg 353 mot Nordmaling. Efter 10 km kommer ni till Agnäs. Kör igenom byn och i den stora uppförsbacken tar ni av till vänster. Kör den vägen så långt det går för den tar slut på gården och där hittar ni receptionen.

Från Nordmaling tar ni väg 353 mot Bjurholm. Efter ca 3,5 mil kommer ni till Agnäs. I den stora nedförsbacken tar ni till höger och kör till gården.

Hjärtligt välkomna!

Agnäs Stugby
Agnäs 169
916 91 Bjurholm

 

Kategorisering

 

Funktioner