Sök på turistmål.se:
 

Damina

 Naturupplevelser  |   Umeå, Västerbottens län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Vi på Damina erbjuder olika naturupplevelser under både sommar och vintertid. Mer information om detta hittar ni på hemsidan.

Sälskådning.
I vattnen kring Stora Fjäderägg finns normalt både Gråsäl och Vikaresäl under en stor del av året då havet inte är fruset. Med en båttur på 1 timme får man ca 30 min tid för sälspaning.
Damina gör båtturer ut till sälområdet med tid för spaning efter säl innan vi vänder åter till Byviken. Tiden för sälspaning anpassas efter önskemål. Denna utfärd kan även kombineras med ett besök på Stora Fjäderägg.

En utfärd kan ske med 1 – 8 pers. Tid från 1 tim och uppåt. Pris från 1000 kr/tur (ca 1 tim med max 4 pers).

Kontakt för information och bokning.
Det finns många sälar kring Holmöarna och det är sällan man inte ser sälar i området, men det går inte att lova 100 % garanti att få se sälar.

Kajakuthyrning
Kajaksäsongen kan vara ganska lång - från isfritt på våren till isen lägger på hösten!

Östra sidan av Holmöarna erbjuder härliga vatten för kajakpaddling. Hyr en havskajak och upplev Holmöarna från vattnet. Det finns många öar och skär som ger lä och lugna fina vatten att paddla i.
Med havskajak mot Stora Fjäderägg

I samarbete med Norrkajak hyr Damina AB ut havskajaker för paddling kring Holmöarna. Det finns både en-mans och två-mans kajaker tillgängliga. Paddel, kapell, flytväst och karta ingår. Hyr 1 dag, en helg eller en vecka. Välj själv hur länge du vill paddla.

Vägbeskrivning

Damina AB
Jongården Berguddsvägen 14
918 03 Holmön

 

Kategorisering

 

Funktioner