Sök på turistmål.se:
 

Baggeruds Camping & Fiske

 Campingplatser, Jakt och fiske  |   Kristinehamn, Värmlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen!

Baggerud Camping & Fiske är en liten lugn familjecamping vid Vänerns strand, ca 23 km söder om Kristinehamn. Här finns både klippbad och sandstrand och möjligheter att välja mellan flera olika boendeformer.

I anslutning till området finns inte mindre än två badplatser. Den ena med gräs och sandstrand är en idealisk badplats för barnfamiljer då vattnet är långgrunt. Den andra är ett klippbad med ett stänk av västkusten. Här är vattnet djupare och klippformationerna erbjuder lite avskiljda solplatser för dem som önskar.

I omgivningarna finns natursköna skogs och strövområden som är rika på svamp under sommar och höst. Vintertid kan vi erbjuda ett av Vänerns bästa laxtrollingvatten.

Boende

Hos oss på Baggerud har du flera valmöjligheter när det gäller boende.Vi har en fin camping med eluttag till de flesta av platserna för den som har husvagn, husbil eller tält.För den som är ute efter ett enkelt men bekvämt boende kan vi erbjuda en enkel stuga eller ett rum på vandrarhemmet.Och för den som är ute efter ett riktigt bekvämt boende finns våra rymliga fiskestugor, fullt utrustade med kök och badrum.

Här finns något för alla!

Fiska

Vattnen utanför Baggerud är kända för att ha några av de bästa trollingplatserna efter lax och öring i hela Vänern. På grund av det öppna läget vid vår sjösättningsramp är det mycket sällan som det blir is som omöjliggör sjösättning. Detta, i kombination med att vattnet utanför Baggerud är det sista som fryser ihop och bland det första som går upp i Vänern, gör att fiskesäsongen blir extra lång hos oss. Vintertrollingen är särskilt givande och heta fiskeplatser finns precis utanför rampen. Sommartid är det störst chans att få napp på gädda, abborre och gös.

Öppettider

Se hemsida för mer information.

Priser

Se hemsida för mer information.

Vägbeskrivning

Baggerud
681 93, KRISTINEHAMN

 

Kategorisering

 

Funktioner