Sök på turistmål.se:
 

Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen

Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen

 Restauranger, Hotell  |   Härjedalen, Jämtlands län

pris från 490 kr per rum

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Röstavallen är en av Härjedalens pärlor och vi satsar på kvalitet. Här är allt samlat under ett tak, de fräscha rummen, matsalen med bar och relaxavdelningen. Här behöver man inte springa utomhus mellan byggnader.

I relaxavdelningen med bastu och utespa kan du ta hand om dig själv, sitta i massagestolen, ta ett fotbad mm. Här kan du också slappna av och titta på TV eller lyssna på god musik.

I entréhallen kan man sitta framför brasan med en bra bok, mysa eller äta en god våffla i salongen och titta på fjällvärlden. Här har man en fantastisk utsikt över Hamrafjällets sydslutning. Utsikt över backarna från samtliga hotellrum samt från salongen och den soliga altanen.

I vårt spelrum kan du spela dart eller varför inte spela ett roligt sällskapsspel i goda vänners lag. Du kan också koppla av i salongen och titta på TV eller dra dig undan till ditt eget rum där det också finns TV. I salongen och i entréhallen finns tillgång till trådlöst internet.

Vi serverar alla våra gäster frukost och trerätters middag. Önskar hotellets gäster helpension (matsäckslunch) erbjuder vi givetvis detta. Medtag då egen termos. Vi lägger stor vikt vid att maten skall vara god och hemlagad. Vi har fullständiga rättigheter.

Middagen serveras 19.00 och bokas senast dagen innan för gäster som inte bor på hotellet.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Röstavallen 112
840 98 Tänndalen

 

Kategorisering

 

Funktioner