Sök på turistmål.se:
 

Marholmen

 Stugor, Konferensanläggningar, Hotell  |   Norrtälje, Stockholms län

pris från 995 kr per natt

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Marholmen är en ö i Roslagens skärgård endast en timmes bilfärd från Stockholm. Denna naturnära oas är idealisk för konferens, fest och avkopplande möten.

Våra nycklar går till nationalromantiska villor, hotellrum med panoramautsikt och trevliga skärgårdsstugor.


Marholmen konferens

På konferens hos oss får ni ett välbehövligt miljöombyte i våra karaktäristiska villor. Med vårt stora utbud av aktiviteter bereder vi vägen för företagsutveckling, både för er som medarbetare och för era kunder. Stanna över natten eller åk hit över dagen, vår personal skräddarsyr vistelsen här på Marholmen efter er strategi och målsättning. Med våra 15 mötesrum i olika storlekar och utformning har vi möjlighet att välkomna grupper med allt från 10 till 180 deltagare. Våra grupprum erbjuder även möjligheter för den lilla gruppen. Marholmen ligger med broförbindelse utanför Norrtälje, bara en timmes bilfärd från både Stockholm och Arlanda.


Marholmens Spa Mareld

Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

Med våra terapeuter på Mareld Spa kan du känna efter vilken del av kroppen som är tröttast och sedan väcka den till liv, med hjälp av massage eller behandlingar för ansikte, kropp eller i kombination av båda. En duobehandling rekommenderas om ni är två som besöker oss samtidigt och en signaturbehandling om du tycker att tillvaron borde ha mer av den där guldkanten. Hos oss hittar du gym, bubbelpool, utomhuspool, torrbastu, ångbastu och relaxavdelning.

När du besöker oss över dagen så ingår badrock och tofflor att ta med hem, lån av handduk samt tillgång till schampo, balsam, tvål och välgörande bodylotion i vår spaéntre.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Marholmen 1
761 97 Norrtälje

 

Kategorisering

 

Funktioner