Sök på turistmål.se:
 

Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg

Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg

 Hotell, Upplevelser  |   Göteborg, Västra Götalands län

pris från 1090 kr per familj

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Hotel Waterfront Göteborg!

I det trendiga området Waterfront Göteborg finns vi, ett fyrstjärnigt fullservicehotell med bästa läget vid Göteborgs hamninlopp. I det som förr var Carnegies gamla porterbryggeri hittar du 151 stora gästrum, elva konferenslokaler, Wellness-avdelning för kropp & själ, bar, restaurang och terrass med havsutsikt.

I huset där det förr bryggdes Carnegie Porter finns nu 151 stora och bekväma hotellrum, sviter, restaurang, bar och möteslokaler. Utsikten är magnifik, med Göteborgs hamninlopp och Älvsborgsbron i förgrunden.

Hotellrummen är försedda med den senaste tekniken och komforten. Här finns allt från praktiska familjerum till sviter, när man vill unna sig något alldeles extra.

-----------------------------------------------


Time Travel Sightseeing Göteborg

http://timetravelgbg.se/

Våra turer utgår från Hotel Waterfront Göteborg på Klippan och tar dig på en rolig och intressant tidsresa runt Göteborg under en- och en halv timme. Vår guide bjuder på glimtar från i första hand tiden 1950–1970 men även på en del nutid.

Vi reser tillsammans. Först i kolonnen åker en underhållande guide med mikrofonen i högsta hugg, därefter kommer alla andra på ett prydligt led.

Vägbeskrivning

Klippan 1 Adolf Edelsvärds gata 10
414 51 Göteborg

GPS koordinatorer:
Lat: N 57º 41´ 25.71´
Long: E 11º 54´ 27.69´

 

Kategorisering

 

Funktioner