Sök på turistmål.se:
 

Eriksberg Vilt och Natur

 Hotell, Naturupplevelser  |   Karlshamn, Blekinges län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Eriksberg Hotel & Nature Reserve
På djuren och naturens villkor!

Att köra in genom grinden till Nordens största safaripark Eriksberg är som att komma till en lugnare värld. Här möter ni det vilda livet på djurens villkor. Inom området finns hjortar, visenter, vildsvin och mufflonfår som vandrar fritt omkring tillsammans.
Eriksberg är mer än safari - Eriksberg är en helhetsupplevelse kring djur, natur, logi och gastronomi. I den vackra gårdsmiljön finns byggnader från fem århundraden som inrymmer förstklassigt hotell, restauranger, konferenslokaler, vinkällare och gårdsbutik med försäljning av Eriksbergs egna viltprodukter.

Som en afrikansk lodge mitt i Blekinge

I Nordens största safaripark erbjuder vi boende av mycket hög standard. Vissa delar är renoverade och utbyggda, andra hotellbyggnader har tillkommit under de senaste åren. Gemensamt för samtliga hotellrum är att de vilda djuren går som en röd tråd genom inredningen. Från vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis, har ni utsikt över Savannen/Remmarna där de vilda djuren brukar gå och beta.


Vi skräddarsyr servicen efter varje kunds önskemål och erbjuder ett avskilt boende, för den som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell. På Eriksberg finns en unik miljö, där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär.

I en avskild del av det inhägnade området finns Liljetorpet/Lily Croft, en hotelldel som är 750 kvadratmeter och lämpar sig bra för hideaway meetings eller avkoppling med service av högsta klass. Här kan du bada utomhusjacuzzi med utsikt över en egen havsvik.

Det bästa av allt är att den vackra naturen med djuren finns med dig överallt!

White guide: Eriksberg är bäst i Blekinge

Enligt White Guide 2016 är restaurang Visenten på Eriksberg den bästa restaurangen i Blekinge, och får klassificeringen Mycket god klass, det vill säga en mycket god helhetsupplevelse där köket presenterar intressant och mycket väl genomförd matlagning.

Välkomna till en upplevelse!

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Guöviksvägen 353
374 96 Trensum

 

Kategorisering

 

Funktioner