Sök på turistmål.se:
 

Linslöjden

 Upplevelser, Butiker  |   Ronneby, Blekinges län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen!

Hos oss finner Du ett stort sortiment textilier, konsthantverk, inredning och presenter med allmogekaraktär i traditionell, men också modern och originell design.

Här finner Du även ett mycket stort duksortiment med produkter från de flesta kända svenska väverier, från robust linne/bomull i allmoge till eleganta rena linjer.

Se också Linslöjdens eget sortiment, ett specialsortiment med blekingetextilier i både nyskapande och traditionell design.

Vi erbjuder kvalitetsprodukter mestadels i naturmaterial till bra priser.

Linslöjdengården i Bräkne-Hoby är ett stort utflyktsmål för bussresenärer särskilt under vår, försommar och runt jul. Vi på Linslöjden är dock glada om Ni förbokar större sällskap. Detta för att kunna ge så god service som möjligt. Någon av oss kommer gärna ut i bussen och håller en kort presentation om Linslöjden och dess historia, samt visar varor ur vårt eget sortiment.

Linslöjden är välkänt sedan 1920-talet för unika textilier i blekingsk vävtradition, men vi erbjuder idag även ´ny´ egen design. Här finner Du också ett av södra Sveriges största samlade duksortiment, textilier för inredning samt presentartiklar och konsthantverk i smide, trä, keramik och glas. Samtliga textilier är i naturmaterial: bomull, lin eller ull och i stor utsträckning inspireras vi i våra inköp utav det ´klassiska´ formspråket, den rena linjen eller den mer robusta, med allmogekaraktär.


Drick kaffe i vårt lilla café eller härliga trädgård.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Härardsvägen 11
37260 Bräkne-Hoby

 

Kategorisering

 

Funktioner