Sök på turistmål.se:
 

Framnäs Folkhögskola

 Konferensanläggningar, Restauranger  |   Piteå, Norrbottens län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Konferens/fest

På Framnäs konferensanläggning finns olika konferenslokaler, allt från välutrustade konferenslokaler till små grupprum och vår stora aula.

Lokaler som även kan användas som festlokaler för exempelvis bröllop, dop, minnesstunder, mm

Våra konferenslokaler kan anpassas för såväl stora som små konferenser och events. Så även om ni är ett sällskap på några personer, eller kanske upp till 200 personer så kommer ni hitta lämpliga lokaler hos oss. Lägg därtill vår eminenta restaurang så finns förutsättningarna för ett riktigt bra arrangemang.

Så är du ute efter att genomföra några utbildningsdagar och söker en kursgård som förstår att kursen är mer än kurslokaler? Vi vet att nöjdheten hos kursdeltagarna beror på mycket mer än de ämnen och frågor som tas upp!

Kontakta oss så ska vi berätta mer om vad Framnäs har för möjligheter att erbjuda er!


Restaurang Framnäs

I en av Piteås populäraste, och kanske bästa lunchrestaurang, äter och fikar vi medan vi njuter av utsikten mot Svensbyfjärden. Restaurangen är byggd i etage och med stora fönsterytor som ger den en luftig känsla. 140 personer får plats och maten som serveras en bra blandning av husmanskost.

Och för dig som vill ordna konferens, bröllop, födelsedagsfest osv, finns stora möjligheter. Det mesta går att ordna efter önskemål. Vi har även utskänkningstillstånd.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Adrian Wennströms väg 15
943 33 Öjebyn

 

Kategorisering

 

Funktioner