Sök på turistmål.se:
 

GuMo i Sälen Stuguthyrning

 Stugor  |   Malung-Sälen, Dalarnas län

 

Beskrivning

Idag är GuMo således en av traktens mest erfarna stuguthyrare, med stugor över hela Sälen. GuMo hyr ut, förmedlar och har tillsyn på c:a 520 stugor över Sälenfjället. Vi har stugor med allt från 2 till 16 bäddar, stugorna är privatägda och där får du känslan av personlighet i våra stugor. Stora, små, enkla eller lyxiga. Liftnära eller med skogbrynet och längdåkningsspåret som närmsta granne. Alla med en personlig touche.

Några stugor ligger liftnära och några ligger med närhet till naturen eller längdspår och med bara några minuters bilfärd är du i slalombacken. De flesta stugor som inte ligger liftnära går Skipassbussen förbi och tar dig till Lindvallen, Sälenstugan, Högfjällshotellet, Tandådalen och Hundfjällets backar. För att se hur bussarna går vid din stuga så tryck på visa karta när du har stugan uppe på hemsidan, där ser du busslinjen som är prickad.

Att hyra boende av oss innebär också att du väljer en stuguthyrare som har god kännedom om Sälen, eftersom vi själva är fast boende i detta vinterparadis. Sist, men inte minst, är vi omtalade för att vara både enkla och trevliga att ha kontakt med, något vi tror beror på att vi verkligen tycker om det vi gör.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Östra Långstrand 202a
780 68 Transtrand

 

Kategorisering

 

Funktioner