Sök på turistmål.se:
 

Rovor och Rum

 Bo på lantgård  |   Tjörn, Västra Götalands län

pris från 14800 kr per vecka

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Gårdsboende på Rovor & Rum Toftenäs
Upplev västkusten längst ute till väster på Tjörn med klippor och salta hav. Nära till allt. Gården ligger i Toftenäs by bara 1 km från Skärhamn på Tjörn.
Vi bedriver småskaligt jordbruk som en av flera i ett vackert naturreservat. Odlingslandskapet är varierat, med vårt lands artrikaste miljöer. Här finns vackra promenadstråk med ängar, stenmurar och betande djur. Här finns gott om naturbadplatser som är lämpade för både stora och små. Kort sagt är det mycket barnvänligt.
Lägenhetsboende i magasinet

Har två stora Lägenheter som ligger i den tidigare ekonomibyggnaden. De är båda är ca 100m2 var och rymmer 12 personer i varje. Stora välutrustade kök med öppen planlösning i anslutning till vardagsrum. Trådlöst internet finns tillgängligt.

Ni har fri tillgång till trädgård med en härlig gräsmatta med stora gröna ytor att springa på och närhet till gårdens smådjur höns, får och kattor. Hästar och kor i närheten. Krabbfiske från bryggan varje dag. Redskap finns. Båtar finns att hyra.

Aktiviteter
Tjörn är cykelvänligt med många cykelvägar. Klipporna och havet finns runt hörnet. Toftenäs Naturreservat Natura 2000 finns utanför ytterdörren. Vandringslederna är många och fagra. Kommunalt bad finns på 700 m eller 2,5 km från gården.

Gör ett besök på Nordiska Akvarellmuseet. Ströva i Skärhamn och besök butikerna, restaurangerna eller bara sitt på berget och titta på havet (gångavstånd). Tag färgan från Rönnäng till Åstol och Dyrön för mer vandring och naturupplevelse. Besök Art in Nature i Pilane och Kaffestugan på Sundsby m.m. Info om att göra varje dag 18.00 på RoR.
Bussen går från Nils Erikssonsplatsen Gbg till Skärhamn. Tjörnexpressen. Gå sista 350 m till Rovor och Rum. Ring eller maila för mer information.

Välkomna

Elisabeth

Öppettider

Rovor och Rum är öppet året runt.

Priser

högsäsong V25-V34 14800:-/vecka
lågsäsong V35-V33 12800:-
Helguthyrning
fredag-söndag V35-V33 4000:-

Vägbeskrivning

Rovor och Rum
Toftenäs 4
471 31 Skärhamn

 

Kategorisering

 

Funktioner