Sök på turistmål.se:
 

Svansele Vildmarkscenter

 Vinteräventyr, Upplevelser, Hotell  |   Skellefteå, Västerbottens län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Vildmarksupplevelser dygnet runt, året runt.

Vill du uppleva det bästa med Norrland på er semester eller konferens? Då är du varmt välkommen till oss på Svansele Vildmarkscenter. Här kan du inte bara koppla av och njuta av naturen, vi skräddarsyr även våra aktiviteter efter dina önskemål. Vi är ett familjeföretag som ända sedan 1996 har jobbat med att erbjuda det bästa inom både vildmarkscamp och jordnära gästfrihet. Våra aktiviteter sträcker sig från stillsam bär/svampplockning till fartfyllda skoterturer och isracing. Åker du till exempel med oss på älgsafari får du uppleva älgarna i sin naturliga miljö. Varje nytt besök på vårt vildmarkscenter kommer att skilja sig från de tidigare i upplevelsen. Vi har ett stort fokus på att göra våra gäster nöjda, och att se till att ni längtar efter att komma tillbaka. Så välkommen till oss för din vildmarkssemester eller vildmarkskonferens!

All bokning sker direkt till oss,
Via mejl kan ni enkelt ställa frågor och boka
bokning@svansele.se

Ni kan även ringa bokningsavdelningen på 0915-210 03

Öppettider

Anläggningarna står till Ert förfogande.
Dygnets alla timmar. Årets alla dagar!

Vägbeskrivning

Ni som skall besöka Svansele Vildmarksutställning skall bege er till Svansele 11 93693 Boliden, vilket är alldeles innan ”brännebacken” om ni kommer söderifrån, annars så klart när ni kört nerför backen.

För att komma till knuteshotell så tar ni av vid Svansele Vildmarksutställning och kör in längs grusvägen tills ni ser Knuteshotell på höger sida.

Så ni som skall till utställningen, ni skall bege er till Svansele 11 vilket är en stor byggnad med björknäver på fasaden.

Välkomna till Svansele!

Svansele Vildmarkscenter
svansele 11
93693 BOLIDEN

 

Kategorisering

 

Funktioner