Sök på turistmål.se:
 

Fredriksons Pensionat Sjöbacka

 Hotell  |   Skara, Västra Götalands län

pris från 1300 kr per rum

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Fredriksons Pensionat Sjöbacka!
I vackra Vallebygden, ligger Fredriksons Pensionat Sjöbacka med bedårande utsikt över sjön Emten och berget Billingen i bakgrunden. Pensionatet är öppet hela året för bokning av konferensverksamhet, bord i restaurangen samt övernattning med halvpension. De fyra dubbelrummen är smakfullt inredda med olika karaktär. Maten är omsorgsfullt hemlagad, ofta med råvaror från trakten.

Du kan boka olika paket och vid din vistelse här har du tillgång till olika aktiviteter. Cykla, bada från bryggan, värm dig i vedeldad bastu nere vid sjön, ta en roddtur med ekan och vandra i någon av alla de vandringsleder som finns i närheten. Om du vill utmana ditt sällskap i spel, finns bouleplan och ´storschack´ i trädgården.

Är du intresserad av golf, ligger Billingens golfbana endast fyra km bort. Till Skövde är det två mil och till Skara femton km.

Margaretha och Klas Fredrikson ser med glädje fram emot ditt besök här och hoppas att du kommer att stortrivas.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Eggby Sjöbacka 1
532 92 AXVALL

Från väg 49 mellan Skövde och Skara vid Axevalla Hed, kör mot Lerdala via Skärv och genom Eggby. Efter Eggby fortsätt mot Lerdala ca 700 m. Pensionatet ligger på höger sida.

 

Kategorisering

 

Funktioner