Sök på turistmål.se:
 

Ingarö Havscamping / Södervedsbadet

Ingarö Havscamping / Södervedsbadet

 Campingplatser  |   Värmdö, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Ingarö havscamping

Säsongscamping
Säsongscampingen har öppet 1 April - 31 Oktober. El stolpar finns på alla platser. Campingen har ca 170 tomter som ligger i kuperad terräng.
Här kan du hitta just din favoritplats. Campingtomterna ligger insprängda i naturen på ett mycket trevligt sätt som gör att man inte behöver stå alldeles inpå varandra. Eftersom terrängen är kuperad finns det många platser med underbar utsikt över vattnet och en känsla av avskildhet i olika väderstreck. Campingen ligger på en udde med stor tillgång till vatten.

Korttidscamping & tält
Vi har ca 10 korttidsplatser på campingen på området Bävern. Här placerar vi dig som vill bo upp till 3 veckor i husvagn, husbil eller tält. El finns till alla platser och ingår i priset. Med nära tillgång till badstranden och fina promenad områden är vår korttidscamping populär! Boka din plats i tid, det blir snabbt fullt!

Stugor
Campingen har fem stugor på 16 m2 som ligger i sluttning med utsikt mot vattnet och soligt läge. Känslan är mer som en sommarstuga än en campingstuga. Varje stuga har toalett, dusch, 4 bäddar, kuddar, täcken, väckarklocka, matbord, kök och en härlig veranda. Sängarna kan fällas upp och man får då en trevlig soffgrupp för umgänge. Köket är utrustat med Spis, kaffebryggare, vattenkokare & Microvågsugn och köksutrustning.

Lakan, handdukar och städning ingår inte men går att hyra hos oss.

Våra Servicehus
Vi har två väldigt fina Servicehus på området, städningen är pedantiskt skött och renovering har gjorts under alla år för att hålla en hög standard! Här finns separata hygienutrymmen som dusch, toalett, och handikapptoalett. Tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare. Kök med kok- och diskmöjligheter. I anslutning till servicehusen finns även latrintömning. Vid våra servicehus finner du även Sopkärlen, där kan du slänga dina hushållssopor.

Båtplats
Om du är säsongsgäst finns möjligheten att hyra en båtplats hos oss, Båten får vara max 5 m lång och 2.20 bred. Hör med oss för separat avtal!

Öppettider

1 April-31 oktober

Begränsade öppettider i receptionen, förbokning krävs

Priser

Säsongsplats sommar 10750:-
Vinteruppställning utan boende 1750:-
Korttidscamping från 230:-/natt
Stugor från 380:-/natt

Vägbeskrivning

222 mot värmdö, avfart värmdömarknad mot Ingarö, följ skyltar mot Södersved

 

Kategorisering

 

Funktioner