Sök på turistmål.se:
 

Årsta slott Gastronomi

 Konferensanläggningar, Slott och herrgårdar  |   Haninge, Stockholms län

pris från 3500 kr per tillfälle

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Konferens

Anordna nästa konferens på Årsta Slott. Här finns allt ni behöver för avskildhet i en avkopplande miljö och utsökt mat som ger ny energi.

Årsta Slott är en plats som lämpar sig alldeles utmärkt för kreativitet och nya idéer. Låt oss hjälpa er att skapa de rätta förutsättningarna för en lyckad konferens.

Hos oss finns möjligheter till en rad olika aktiviteter som stärker sammanhållningen i gruppen. Dessutom står vi självklart för maten. Våra erfarna kockar lagar alltid maten från grunden. Boka delar eller hela vårt konferensplan och få tillgång till ett eget pentry under dagen.

Hör av er så hjälper vi er att planera en effektiv konferens!Fest och bröllop

Håll din fest på Årsta Slott för en garanterat oförglömlig upplevelse för både dig och dina gäster.

Oavsett om du planerar att gifta dig eller vill fira någon som fyller år är Årsta Slott det perfekta alternativet för en minnesvärd fest. Hos oss får du och dina gäster ett härligt minne för resten av livet.

Vi fixar självklart maten och den lagar vi givetvis från grunden. Fantastiska smakupplevelser är något vi på Årsta Slott Gastronomi är kända för. Vi hjälper dig även att få rätt stämning till festen om så önskas. Vi kan bland annat ringa vår vän Magnus, DJ Parne, som är en av Sveriges absolut bästa och mest erfarna DJ:s.

Under våra kristallkronor kan festen inte bli annat än lyckad!

Många som kontaktar oss och funderar på att ha sin fest eller bröllopsmiddag här, frågor vad det kostar. Det som är lätt att svara på är hyran för vår festvåning, alternativt kostnaden för att hyra vår matsal eller hela slottet. Däremot är kostnaderna för maten helt beroende på brudparens eller jubilarens önskemål - och såklart - budget.

Vi har inga färdiga paket A, B, C eller D. Vi anpassar maten efter vad ni vill äta och önskar bjuda Era gäster på.


Äta

´Mat är passion. Och det är det vi lägger på tallriken.´

Det är av oss själva vi bjuder när vi serverar dig något att äta här på Årsta Slott. Oavsett om det är dagens lunch, en klassisk bröllopsmiddag eller något nygrillat direkt från våra grillgaller på terassen så präglar vår kärlek till mat allt vi ställer fram på borden.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Kontakta oss för mer information.

Vägbeskrivning

Årsta Slott
137 95 Österhaninge

 

Kategorisering

 

Funktioner