Sök på turistmål.se:
 

Kanotcentralen i Stockamöllan

 Upplevelser, Kanot och kajak  |   Eslöv, Skånes län

pris från 380 kr per person

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Kanotcentralen i Stockamöllan!

Ta med familjen, kompisgänget, företaget, skolklassen på ett naturnära nöje och litet äventyr!

Från april till oktober har vi paddelsäsong i Skåne. Det är nu du kan passa på att arrangera en annorlunda familje/släktträff, en häftig kompisaktivitet, ett uppskattat företagsevent eller en riktigt kul och spännande äventyrsdag för hela klassen.

En paddeltur på Rönne å är ett enkelt och prisvärt alternativ för alla som vill komma naturen riktigt nära. Du paddlar ensam i kajak eller med en kompis i kanot för två. Rönne å – en av Skånes finaste åar – bjuder på både lugna vatten och livliga små forsar. Glid fram i sakta mak, njut av fågelkvitter och det vackra, omväxlande landskap som omger ån. Stanna till utmed ån på någon av de utmärkta platserna (för rast, lyft, övernattning, uppsamling), ta en fikapaus, ät lunch i lugn och ro. Slå läger en natt eller flera.

Vi på Kanotcentralen i Stockamöllan ser till att du får med allt du behöver för en fantastisk utflyktsdag eller en minisemester på två eller flera dagar. Tydliga instruktioner, ett vänligt och tillmötesgående bemötande är vad vi är kända för.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Stenbocksliden
241 96 Stockamöllan

 

Kategorisering

 

Funktioner