Sök på turistmål.se:
 

Hjälmargården

 Campingplatser  |   Vingåker, Södermanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hjälmargården & Läppe Camping
Pärlan vid Hjälmarens strandkant! Här möts du av en välskött och trivsam camping med god service enligt våra många återvändande gäster. Välkommen även du!

Här finns gott om aktiviteter för hela familjen. Två långgrunda badstränder, minigolf, kanoter, båtar, flera lekplatser, lekstuga, bastu, stora gröna ytor och gratis fiske i Hjälmaren.

Under sommaren har vi även ett flertal evenemang såsom stort midsommarfirande, loppisar, tipsrundor, konserter och allsångskvällar.

Passa på och njut av god mat i vår restaurang och vårt sommarcafé. I vårt café finner du en stor glassmeny, hembakt och dagens lunch.

Vi kan erbjuda många boendealternativ i olika standard och prisklasser. Sammanlagt över 220 bäddar. Vi står även till tjänst vid konferenser och gruppevenemang.

Från Hjälmargården & Läppe Camping har du nära till många utflyktsmål såsom friluftsmuseum.

Konferens
En konferens hos oss blir nog den naturskönaste du har upplevt. Den kan också bli den godaste, roligaste och mest kreativa. Kom till oss och konferera i rymliga, ljusa lokaler med plats för upp till 180 personer.

Läger
Det är något speciellt med läger. Förväntningar, komma bort ett tag, träffa nya vänner och kompisar, ha kul, leva livet, lära sig nytt, få minnen. Läger är vår specialitet – och avsett om du är ung eller gamma, kille eller tjej, man eller kvinna, så lovar vi att göra allt för att ditt nästa läger ska bli det bästa du har varit på.

Mer information se hemsida.

Öppettider

Receptionens öppettider
Vi nås säkrast på telefon mellan kl 9.00-15.00 vardagar.

tel: 0151-730980
mail: reception@hjalmargarden.se

Restaurangen
Restaurangen är öppen för grupper vid förbeställning alla dagar året runt.

Kaffestugan
Kaffestugan har stängt för säsongen. Öppnar åter igen våren 2017.

Priser

Se hemsida

Vägbeskrivning

Hjälmargården
Hjälmargårdsvägen
643 95 Läppe

 

Kategorisering

 

Funktioner