Sök på turistmål.se:
 

Hotell Ronja

 Hotell, Konferensanläggningar  |   Vimmerby, Kalmars län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Din trivsel, vår styrka!
Vi vänder oss till många typer av resenärer och livsnjutare, oavsett om du är iväg för jobbets räkning eller vill koppla av med familjen finns det hotellrum och aktiviteter som passar de allra flesta.

Familjer
Oavsett om du är en liten eller stor familj får du alltid ett bekvämt boende hos oss. Vi kan erbjuda allt från ”traditionella” hotellrum till 3-rummare på 70 kvm, de flesta av våra rum är utrustade med kökspentry. Vi har en minigolfbana under tak så även under en regnig sommardag kan man aktivera sig ´utomhus´. Träna på vårt fullt utrustade gym eller mys i relax avdelningen med pool och bubbelpool.
Avnjut gärna en god middag på vår restaurang och steakhouse Prime.

Affärsresenärer
Ska du bo en natt eller är du i Vimmerby för en längre vistelse? Vårt hotell är flexibelt och kan erbjuda olika typer av rum både med och utan kök. Självklart har ni tillgång till vårt trådlösa internet och om så önskas finns konferenslokaler att hyra. Nyttja gärna vårt fullt utrustade gym eller ta en paus i vår relaxavdelning.
På vår kvällsrestaurang kan du avnjuta en god middag om så önskas.

Långtidsboende?
Är du intresserad av en längre vistelse kan vi erbjuda dig möblerade/ omöblerade lägenheter för en månadskostnad. Du har gångavstånd till centrum och ICA ligger alldeles runt hörnet. Du har fri tillgång till tvättstuga och fri parkering finns i anslutning till hotellet. På området finner du också vårt gym och relax samt restaurang med bar och steakhouse.

Priser

Mer information hittar ni via vår hemsida.

Vägbeskrivning

HOTELL RONJA
STORA MÄSSHALLSGATAN 16
598 40 VIMMERBY

 

Kategorisering

 

Funktioner