Sök på turistmål.se:
 

Il Conte´s Bakfickan

 Restauranger  |   Stockholm, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Il Conte’s Bakficka

På Grevgatan 9, korsning Riddargatan, på Östermalm i Stockholm hittar du Il Conte’s Bakficka.

En prima och genuin kvarterspärla där pizzan bakas i en gedigen vedugn och endast färska råvaror grillas och rostas ovanför den härliga eldstaden.

Helt enkelt en restaurang som andas italiensk matkultur när den är som bäst och som med sin unika atmosfär bjuder in gästerna till en värld där den fantastiskt goda maten, drycken och sällskapet för en stund är det enda som spelar någon roll.

Vedugnspizza i fokus
På Il Contes Bakficka är vi passionerade för knapriga italienska vedugnspizzor och det är dessa som får våra gäster att komma tillbaka gång efter gång.

Våra trevliga servitörer hjälper dig gärna att rekommendera pizzor som passar just dig och ditt sällskap men vill ni hellre komponera ihop er egen favoritpizza lagar pizzabagaren till den med glädje.

För den som önskar avnjuta något annat än pizza finns det självklart också andra fantastiska rätter på restaurang Il Conte’s Bakficka.

I den intima matsalen belägen en trappa ned kan ni avnjuta himmelskt goda, färska pastarätter och fräscha sallader som både mättar och får smaklökarna att sjunga.

Naturligtvis erbjuder vi även goda drycker, smakrikt kaffe på maten och så förstås en rad klassiska och spännande italienska efterrätter som blir den perfekta avslutningen på er måltid.

Valet är enkelt. Välkommen in till en trevlig liten italiensk kvarterskrog på Östermalm i Stockholm där hög kvalitet, fokus på råvarorna och våra gästers välmående står i centrum för en riktigt trevlig stund.

Öppettider

Lunch
Mån-fre: 11-14

MIDDAG
Mån-fre: 14-22
Lör: 12-23
Sön: 12-22

Vägbeskrivning

Il Conte´s Bakfickan
Grevagatan 9
114 53 STOCKHOLM

 

Kategorisering

 

Funktioner