Sök på turistmål.se:
 

Best Western Plus Grand Hotel

 Hotell  |   Halmstad, Hallands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Anrika Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad byggdes år 1905. Ett Svanmärkt fullservice hotell i Halmstad med restaurang, bar och konferens.

Hotellet är beläget i vackra Östra förstaden med behagligt promenadavstånd in till Halmstads mest centrala delar. För dig som kommer med tåg är det ett stenkasts avstånd till hotellets välkomnande entré. Det finns generöst med parkeringsplatser intill hotellet, både för personbilar och även bussar. Halmstad är vida känt för sin fantastiska natur, sina milslånga stränder, salta bad, After Beach i Tylösand och inte minst alla välrenommerade golfbanor. Självklart erbjuder vi våra gäster förmånliga golfpaket i Halmstad. I närheten av hotellet finner du teater, bio, shopping, museer, konstgallerier och ett pulserande nattliv.

Vårt gemytliga hotell i Halmstad har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Rummen har olika karaktär, utformning och personlig inredning, några av våra rum är handikappanpassade. Allt för att du som gäst ska trivas och känna dig som ´hemma´ (borta). Ditt självklara val av hotell i Halmstad!

Grands Bar & Restaurang sägs vara en av de mest trivsamma mötesplatserna i Halmstad. Här serverar vi utsökt mat och dryck, i en miljö där du sannolikt känner dig hemma efter ditt första besök. Vår anrika restaurang i Halmstad präglas av en sorts nostalgi med självklara klassiker vilket avspeglas i allt från mat till miljö och människor. För dig som vill besöka en restaurang i Halmstad får du inte missa en visit hos oss. Välkommen in på frukost, lunch, en fika, några glas, en bättre middag. Vi känner på oss att du kommer att stortrivas.

Grand Konferens i Halmstad. Våra möteslokaler erbjuder en miljö skapad för kreativa möten. Vi kännetecknas för god vällagad mat, smakfulla lokaler och hotellrum inrymda i en anrik fastighet. Givetvis uppskattas även vår hjärtliga och personliga service. Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus och arbetar för ett Hållbart Värdskap. Hela vår verksamhet är Svanen licensierad samt innehar Nordisk Miljömärkningslicens

Grunden i vår verksamhet bygger på fyra värdeord - KÄRLEK, RESPEKT, MOD, ÄKTHET

Öppettider

Grand Hotel har öppet året runt. Twenty four seven.

Grands Bar & Restaurang håller öppet enligt nedan:
Måndag - fredag frukostbuffé 06.30-09.30, helger & sommartid 07.30-10.30,
Måndag - fredag, lunchöppet 11.30-13.30, helger stängt (öppnar vid beställning)
Måndagar håller Verandan stängt lunchtid (undantaget större beställningar)
Måndag - lördag, kvällsöppet 18.00-22.00,
Söndagar stängt (mindre meny att tillgå för hotellet gäster)

Grands Bar håller öppet alla dagar från kl:11.00
After Work sista fredagen varje månad. Buffé 17.00-20.00 á 195 kr

Vår populära frukostbuffé Best Breakfast by Tina dukas upp alla dagar,
då hälsar vi även gäster utifrån välkomna. Pris 169 kr, barn 10 kr/år upp till 12 år.

Vägbeskrivning

Best Western Plus Grand Hotel
Stationsgatan 44
302 45 Halmstad

 

Kategorisering

 

Funktioner