Sök på turistmål.se:
 

Bjärhus Gårdsbutik

 Gårdsbutiker  |   Klippan, Skånes län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Bjärhus som är skånska för ”huset vid kullen” är beläget i Söndraby invid Söderåsen i västra Skåne. Gården som funnits sedan 1660, bedrivs av Elisabeth och Lars Hansson med sönerna Gustav, Erik och Nils och har varit i familjen ägor i sju generationer. Förädling, charkuteri och gårdsbutik drivs tillsammans med Anneli och Leif Persson där Leif är charkuterist och den som ligger bakom gårdens prisbelönta delikatesser.


Produkter
På Bjärhus får maten ta tid

Vår grundinställning under de drygt 30 år vi arbetat med mat är att den ska produceras där den konsumeras. Till vår överraskning, glädje och stolthet har flera av våra produkter nu fått vingar och säljs idag till krogar och delikatessbutiker runt om i landet. Något vi aldrig kommer att tumma på däremot är vetskapen att varenda köttbit i våra produkter kommer från djur som haft ett gott liv. Oavsett om det är från vår gård eller grannens.

Catering mm
“Maten från Bjärhus står för hänsyn till miljö, människor och djur i kombination med tradition och hantverk.”

Du väljer vilken meny som passar dig bäst. Vi tillagar och du kommer och hämtar i butiken. Speciella önskemål - fråga så försöker vi hjälpa dig.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Bjärhus 7738
264 93 Klippan

 

Kategorisering

 

Funktioner