Sök på turistmål.se:
 

Jonetti

 Upplevelser, Båt och segling, Vattenäventyr  |   Karlshamn, Blekinges län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Mycket välkommen till Jonetti.se

Här erbjuds hamnkapell, styrpulpetsöverdrag och dekalsatser till flera av våra mest populära båtar.

Efter mina nästan 10 år som Eftermarknadschef på Rydsbåtar lärde jag mig att det ibland är svårt för kunden att få tag i dessa modellanpassade produkter, i synnerhet om man inte hade en Rydsbåt.
Min ambition är därför att samla dessa tillbehör till de vanligaste modellerna under ett och samma tak.

I första hand satsar jag på Ryds, Yamarin, Bella, Uttern, Askeladden och Flipper, men stänger inga dörrar för andra fabrikat. Utbudet kommer att växa med tiden och redan till våren ska det se bättre ut.

Sedan Jonetti AB bildades 2004 har jag sålt fina skandinaviska båtar, oftast sötvattenkörda och i ett skick utöver det vanliga.

Går du i tankar att byta båt, kika gärna in på min sida där jag lägger upp mina båtar.

Håll utkik på hemsidan för kommande nyheter inför sommaren.

Vmove

Vmove är en elektrisk dragtruck som underlättar och effektiviserar vardagen på företaget, klubben eller föreningen.
En Vmove blir snabbt oumbärlig i alla branscher som hanterar tyngre laster som går på hjul.
Den finns i olika storlekar och utföranden, från Vmove M som kan dra/skjuta laster upp till 1500 kg till Vmove 3XL som fixar laster ända upp till 40 ton. Denna styrka gör att Vmove i många situationer kan ersätta traktor och truck som dragare vid kortare förflyttningar av vagnar och trailers, ja i princip allt som går på hjul.

+ Vmove tar mycket liten plats i jämförelse med traktor eller truck, utnyttja det i din vinterförvaring så får du plats med ytterligare några hyresgäster.

+ Driver ni en campingplats, investera i en Vmove och erbjud dina gäster att parkera deras husvagn mot en nätt kostnad. En tjänst som säkerligen uppskattas och kanske avstyr en del pinsamheter för din gäst.

Listan kan fortsätta, men vi lämnar lite åt fantasin. Några gemensamma nämnare för Vmove är att den underlättar tunga förflyttningar av i princip allt som går hjul, utan att knäcka ryggen. Den gör det på ett säkert sätt med stor precision. Den körs av en person i steglös hastighet från 0-6 km/h. Den kräver minimalt med plats och manövreras lätt i trånga utrymmen, vilket kan effektivisera magasinering och förvaring.

Jonetti AB har äran att vara importör av Vmove från VERHAGEN LEIDEN B.V.

Vill du veta mer eller kanske se och testa en Vmove i verkligheten, kontakta mig så kan vi komma överens om ett tillfälle som passar för en demonstration.

Vägbeskrivning

Jonetti AB
Lyckevägen 143
374 95 Trensum

 

Kategorisering

 

Funktioner