Sök på turistmål.se:
 

Lockarps Gokart

 Motoräventyr, Upplevelser, Nöjen och nöjesfält  |   Malmö, Skånes län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Nordens största gokartbana med de snabbaste gokartarna!

Hyr din racingupplevelse! Enkelt, billigt och vansinnigt skoj!


Möhippa och svensexa
Ett fartfylld event! Nu kan ni boka lördagar mellan 09.00-11.00. Dra på er overaller och hjälmar och hoppa i våra gokarts till ett maxat race på banan. Möhippan/svensexan kan få behålla sina ”specialkläder”, bara de är heltäckande… Det blir roligt och många adrenalinkickar som alla minns. Greppa en hamburgare från grillen innan nästa äventyr…

Ut med gänget
Gokarts är kul för alla åldrar. Utmana gänget eller familjen till några roliga och fartfyllda varv på banan. Olika typer tävlingar finns beroende på hur många ni är. Är ni bara några stycken, så kom gärna ut och kör på drop-in tiden.


Kick-off
Starta dagen med en introduktion till medarbetarna eller samarbetspartners i vår samlingslokal. Efter något gott att äta sticker ni ut och tävlar på banan i adrenalinpumpande lopp. Vem är snabbast? Hur går det för chefen? Avsluta sedan med prisutdelning med bubbel och tilltugg i cafeterian.


Kundarrangemang
Inleda en ny kundrelation, fira ett avslutat projekt, demonstrera nya produkter eller helt enkelt bara ha kul tillsammans med sina kunder. Anledningarna kan var många för att träffas och köra gokart. Vi kan erbjuda olika typer av arrangemang för grupper från 6 till 80 personer där även mat eller grillning kan ingå. Kontakta oss för ett individuellt upplägg.

Öppettider

Se hemsidan för mer information.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Larsbovägen 6
238 41 Oxie
Kör yttre ringvägen. Kör av på avfarten Lockarp som ligger mitt emellan avfarten mot Vellinge/Höllviken/Trelleborg (E20) och avfarten mot Svedala/Sturup/Ystad (E65). Vid stopptecknet kör söderut mot Lockarp. Efter ca 600 meter tar man INTE till vänster vid Lockarps By (som tidigare) utan fortsätter rakt fram på den nya vägen. Kör till rondellen och sväng vänster i den (skyltat Gokartbana). Kör sedan under viadukten och ta första avtagsvägen till vänster (skyltat Gokartbana). Nu är du inne på en liten kurvig väg som leder fram till gokartbanan.

 

Kategorisering

 

Funktioner