Sök på turistmål.se:
 

3D-Ögonbryn

 Upplevelser  |   Nyköping, Södermanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Microblading är en populär teknik som får dina ögonbryn att nå maximal potential och se naturligt vackrare ut. Det är också en perfekt metod för de som är allergiska mot makeup, eller återhämtar sig efter kemoterapi.

+ Metoden ger ett fullständigt naturligt utseende
+ Förbättra ditt självförtroende med ögonbryn som håller sig vackra oavsett om du vaknar upp från en lång natt eller jobbar hårt på gymmet
+ Giftfri och allergivänlig metod

Microblading innebär att man med hjälp av den senaste teknologin tatuerar in hårfina streck i det översta hudlagret på ögonbrynen. Metoden är smärtfri, och ger möjlighet till att anpassa ögonbrynens form precis så som du själv vill ha dem. Pigmentet som används är giftfritt och allergivänligt, vilket innebär att du som är allergisk mot traditionell makeup kan få perfekta ögonbryn med den här metoden. De som lider av håravfall, efter t.ex. en behandling med kemoterapi, har också stor nytta av microblading. Oavsett om du vill stärka ditt självförtroende med snyggare ögonbryn, eller bara är trött på att måla dem varje morgon, så kommer 3D-ögonbryn med microblading ge dig det resultat du vill ha.

 

Kategorisering

 

Funktioner