Sök på turistmål.se:
 

Ekerum Camping

 Campingplatser, Stugor  |   Borgholm, Ölands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Ekerum Camping, naturskönt belägen vid Kalmarsund och granne med naturreservatet Halltorps Hage ligger Ekerum Camping som är särskilt omtyckt bland barnfamiljer och den naturintresserade.

På stranden finns det lekpark och stor hoppkudde. Poolområde med café, glassbar och restaurang. Närheten till Borgholm och Kalmar ger möjligheter till utflykter för shopping, nöjen och sightseeing.

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. För er som reser med husvagn, husbil eller tält har vi fina campingtomter att välja på i flera olika områden och miljöer, storlekar, standarder och prisklasser – här finns något för alla önskemål.

Hos oss hittar du en av Ölands lummigaste och mest strandnära campingområde, tänk att få ställa upp husvagnen 25 meter från badstranden med första parkett till solnedgångens skådespel! Våra servicehus ligger på behagligt avstånd och här hos oss hittar du alla de faciliteter man förväntar sig på en modern husvagnscamping.

Öppettider

Mer information om öppettider och bokning hittar du på vår hemsida www.ekerumcamping.se

Priser

Besök vår hemsida eller följ bokningslänken för mer information.

 

Kategorisering

 

Funktioner