Sök på turistmål.se:
 

Höörs Gästgivaregård VIP-kort

 VIP-Kort  |   Höör, Skånes län

 

Beskrivning

Välkommen till Höörs Gästgivaregård.

Restaurang
Vi erbjuder både dagens lunch och Ala carte. Vi håller på det traditionella Skånska köket smakfullt förpackat i modernt snitt

På Höörs Gästgifware gård har det bedrivits gästgiveri ända sedan 1692. Få gästgivargårdar i Sverige har en lika lång tradition. Hos oss som sig bör, serveras alltid klassiska menyer och arrangemang vid årets högtider.

Boende
Våra hotellrum består av mycket hemtrevliga helt nybyggda rum i unik känsla och atmosfär
Vi har för närvarande 8 dubbelrum varav 2 är sviter, en Juniorsvit samt vår Royal svit som vi är extra stolta över. Den innehåller de rätta attributen för en komfortabel vistelse inklusive privat terrass in mot trädgården.

Vidare finns 5 enkelrum där du kommer trivas som hemma. Samtliga rum har egen toalett och dusch och samtliga rum är utrustade med TV monitorer och Wifi.
Vi erbjuder förmånliga weekendpaket som romantiska helger, golf, naturupplevelser eller bröllop.
Gästis har ett fantastiskt läge i Höör och ligger på charmiga Gamla Torg. Platser som rekreationsområdet Enebacken, shopping och nöjen finns inom gång avstånd.
I fas 2 inviger vi ytterligare 16 rum. Beräknas vara klart våren 2017.

Med Turistmåls VIP-kort får man 20% rabatt på inträde till Skånes Djurpark vid bokning tillsammans med något av våra boenden, kan inte kombineras med andra rabatter.

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort.

 

Kategorisering

 

Funktioner