Sök på turistmål.se:
 

Kajutan Sjötorp VIP-kort

 VIP-Kort  |   Mariestad, Västra Götalands län

 

Beskrivning

Välkommen till Kajutan i idylliska Sjötorp där Göta kanal möter Vänern! Njut av god mat och sjönära boende i vårt vackra röda hus med härlig utsikt över kanalen. Sjötorp är ett litet kustparadis – mitt inne i landet! Här finns fina badstränder, lena klipphällar och en underbar skärgård. Och på Kajutan finns det både hjärterum och stjärterum för många.

Kajutan passar både för konferens och fest. Utifrån dina önskemål tar vi fram ett upplägg som passar. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan erbjuda!

Boende
Pensionatet har åtta dubbelrum varav tre med balkong mot kanalen och på övervåningen till en sidobyggnad finns fler rum. Restaurangen ligger i bottenvåningen med en tillhörande stor uteservering. Som gäst har du även tillgång till glasverandan, sällskapsrummen och toaletterna. Självklart ingår frukost, lakan och handdukar i priset.

Att göra
Vill du göra en liten utflykt, hitta på någon rolig aktivitet eller uppleva något extra tillsammans med ditt sällskap?

Här hos oss på Kajutan har vi alltid något på gång. Under högsäsong erbjuder vi allt från räkfrossa och grillbuffé till allsång och linedance. Vi har ofta livemusik vilket uppskattas. Trubadurer och band bokas under sommaren. Vid bokning går det även att till exempel bada i tunna eller laga mat i grupp.

Fråga oss gärna även om tips på aktiviteter och utflyktsmål i Sjötorp med omnejd. Det finns mycket att välja se, göra och uppleva här! Bad, cykling, vandring, kolla slussarna, volleyboll, tennis, minigolf och båtturer är bara lite av det som brukar locka många av våra gäster.

Med Turistmåls VIP-kort får man 20% rabatt på middag för två tillsammans med bokning av boende, gäller endast vid bokning över telefon och kan inte kombineras med andra rabatter.

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort.

 

Kategorisering

 

Funktioner