Sök på turistmål.se:
 

Källsjö Mejeri VIP-kort

 VIP-Kort  |   Falkenberg, Hallands län

 

Beskrivning

En smak av Halland
Vi har varit mjölkbönder i över 30 år och för oss är
det inte bara ett jobb. Det är ett sätt att leva.

Mjölken till våra produkter kommer direkt från våra gårdar Egnared och Torsebo där vi tillsammans har ett 80-tal kor. Vi har förmånen att bo i en av Hallands vackraste trakter och vår kor betar fritt under stora delar av året.

Genom att välja produkter från Källsjö Mejeri bidrar du till att bevara småskaligt jordbruk som ger öppna landskap. Vi värnar om den svenska naturen och vill bevara den som den är och för oss är alltid djuren och naturen det viktigaste av allt.

Vi har ett stort hjärta för det lokalproducerade och alla våra produkter är från jord till bord. Genom kombinationen av eget lantbruk och mejeri har vi kontroll på hela kedjan från att korna släpps ut på ängen till att mjölken eller ostkakan står i butiken. Vi levererar alltid produkterna från Källsjö Mejeri med ett stort engagemang för din smakupplevelse.

Unna dig en smak av Halland.

Café & gårdsbutik i Källsjö
På mejeriet i Källsjö, strax utanför Ullared, har vi även ett café och en liten butik dit du är välkommen. I caféet serverar vi ljummen ostkaka med Källsjö grädde eller vaniljglass och sylt eller nygräddade våfflor. I butiken går det alltid att köpa vår ostkaka och även våra andra mejeridelikatesser så som mjölk, vispgrädde, a-fil, hårdost, sötost. Kaldans efter beställning.

Med Turistmåls VIP-kort får man 20% rabatt på våran egengjorda Källsjö Yoghurt när man handlar för minst 200 i våran butik, gäller endast en yoghurt per kund och kan inte kombineras med andra rabatter.

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort.

 

Kategorisering

 

Funktioner