Sök på turistmål.se:
 

Urshults Hotell VIP-kort

 VIP-Kort  |   Tingsryd, Kronobergs län

 

Beskrivning

Varmt välkommen till Urshult Hotell, ett historiskt bed & breakfast nära sjön Åsnen i Småland.

Området kring sjön bjuder på rika möjligheter till utomhusaktiviteter som bad, cykel- och vandringsleder och kanotning. Urshultstrakten är känd för sina välsmakande äppel och sin vackra natur.

Urshult Hotell är ett traditionellt familjeägt bed & breakfast byggt på 1920-talet bara 100 m från sjön Åsnen. Receptionen och matsalarna hittar du i huvudbyggnaden och våra charmiga gästrum finns i annexet som också stoltserar med en inbjudande glasveranda. Våra 13 rum är alla utrustade med free wifi, sitt eget handfat, WC och dusch finns i korridoren. Varje morgon serverar vi en frukostbuffé med bröd från Urshults Bagarn.

I vår trädgård finns möjlighet till lugn och avkoppling i skuggan av vårt valnötsträd eller ute i solen bredvid blommande rabatter. För våra cyklande gäster kan vi erbjuda cykelförvaring både utomhus och inomhus.

Urshult Hotell är den perfekta platsen för födelsedagsfester, middagsbjudningar och affärsmöten.

Med Turistmåls VIP-kort får man 20% rabatt när man bokar 3 nätter vid Urshults Hotell, gäller både enkel och dubbelrum och endast vid bokning genom telefon. Kan inte kombineras med andra rabatter.

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort.

 

Kategorisering

 

Funktioner