Sök på turistmål.se:
 

A-Classlimousine Limousineuthyrning

 Bussresor och transporter, Upplevelser, Tjänster och service  |   Stockholm, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Annelie heter jag och har kört dessa långa eleganta bilar i 28 år. Klass & Stil i dräkt/kostym. Rena Limousiner som doftar skinn och välpolerad lack / Nyputsad bar. Trivsam och familjär framtoning med personlig service från en lite mindre Limousinefirma som har tiden att ge till dom bästa kunderna ni är. En Limousineresa ett minne för livet en känsla som sitter i länge.

Öppettider

Alltid öppet för kontakt telefonsamtal, mejl. Är jag ute på körning lämna ett meddelande på mobilsvaret eller skicka ett sms. Mejla om du föredrar det.

Priser

Jag har specialerbjudanden året runt med rabatter och % på originalpriset.
Turistrabatt såklart när just ni kommer mejla mig för en bra deal :)
Möhippe/ Rea och Bröllopspaket och mycket mer/info på hemsidan.

Annonsbilden är på mig och Annika (Rednex) i somras då Peter Jezewski firade 40 års Jubileum som Rockartist.

Vägbeskrivning

Håller till inne i Stockholms City. Hämtar från port till terminal Hotell till matrestaurang. Cruicing i Stockholm Slottet, Gamlastan är alltid uppskattat att glida fram i gränderna, passera gråmunkarnas gamla domäner. Hög mysfaktor utlovas. Fjällgatan inte att förglömmas utsikt över hela Stockholm ända bort till (cockies noose tower) även namngivet kaknästornet. Vi kan även åka till den sidan via Gröna Lund. Alla brukar vara så nöjda och tycka jag kör denna långa vil så bra :) vilket är roligt att få höra för då har mitt budskap nått fram och minnet ni ska bevara överlämnat! Hoppas just du och dina vänner, familj, barnbarn kommer åka med mig när ni besöker storstaden. Jag har även Johan som kör och på måndagen får jag ofta samtal från kunder då dom var så nöjda och Johan var så artig och servicemined att jag måste hälsa honom det!
Jag finns här om ni har frågor och funderingar
Med Vänlig Hälsning /Annelie Chaufför och Johan Chaufför

 

Kategorisering

 

Funktioner