Sök på turistmål.se:
 

Tobisviks Camping

 Campingplatser  |   Simrishamn, Skånes län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Camping, stugor och ställplatser – med havet som närmaste granne på Österlen!

Tobisviks Camping är belägen strax intill stranden ca 2 km norr om Simrishamn, med Österlens alla underbara utflyktsmål inom bekvämt avstånd. Längs med stranden finns en ljuvlig gång- och cykelväg som leder in till Simrishamn med sitt välbevarade centrum, pittoreska butiker och mysiga fritidshamn. De nationella cykellederna Sydostleden och Sydkustleden, samt vandringsleden Österlenleden, en del av Skåneleden, bjuder in till naturnära upplevelser strax utanför campingen. Nära ligger även Backhälladalen med unik flora och fauna, missa inte heller böjslagsmärkena.


Bo i fräscha campingstugor, villavagn, husbil, husvagn eller tält! Vi erbjuder 4-bäddsstugor med dusch/wc samt med delad dusch/wc i servicebyggnad. I stugorna finns även pentry och tv. På campingen erbjuder vi även boende i villavagnar med plats för upptill 6 personer med sovrum, vardagsrum, kök, toalett/dusch samt egen uteplats eller uterum. I de centrala delarna på campingen finns ett större servicehus med tillgång till seperata duschrum/wc för män och kvinnor, latrintömning, kök, tvättstuga samt en lekplats med hoppkudde för barnen. Vi har ett mindre servicehus i norra delen av campingen. Här finns det seperata d/wc för män och kvinnor. Kök samt möjlighet att tömma latrin. I receptionsbyggnaden finns 1 dusch och wc. I anslutning till receptionsbyggnaden finns även ett tv-och uppehållsrum med tv, kyl, frys, mikrovågsugn samt stolar och bord.I anslutning till campingen finner du Tobisviksbadet med 3 tempererade utomhusbassänger. Den största är en 50 meters bassäng med 3-meters och 1-meters trampolin. Här kan du även boka simskola för barnen under sommaren. Badet är öppet sommartid: 8 juni – 29 augusti 2021. Under perioden 30 augusti 2021 – 13 juni 2022 har Korsavadshallen öppet med inomhusbassäng, bastu, bowling och träningsmöjligheter. På campingområdet finns även beachvolleyplan, beachfotbollsplan, tennisbanor, boulebana, minigolf mm. Behöver du ta en fikapaus kan du även besöka Tårtans café & glassbar samt gatukök och kiosk (följer Tobisviksbadets öppettider). Minilivs finns i anslutning till receptionsbyggnaden där du varje morgon under högsäsong kan köpa alldeles nya frasiga frallor levererade av lokala bagare.


Under högsäsong erbjuder vi barnklubb med en mängd olika aktiviteter som t ex sandslottstävling, minidisco, ansiktsmålning, singstar, hoppborgar och skattjakt. En härlig lekplats med studsmatta små träkojor och minigolf strax utanför inbjuder till lek för både stora och små barn. För de lite äldre anordnas träningspass med personlig tränare samt gruppträningspass, kvällsshower och music quiz. Besök gärna vår Facebooksida för aktuella aktiviteter och evenemang.Vi på Tobisvik ser fram emot att få träffa dig/er och uppfylla era önskemål om en fantastisk semester, varmt välkomna!Ola & Anna Ambuhm
med personal

 

Kategorisering

 

Funktioner