Sök på turistmål.se:
 

Falsterbo Camping Resort

 Upplevelser, Campingplatser, Ställplatser, Stugor  |   Vellinge, Skånes län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Falsterbo Camping & Resort!

Camping, stugor och ställplatser – med havet som närmaste granne!

Bo vid bästa läget på Falsterbonäset!
Falsterbo camping & resort är belägen bara några hundra meter från den vackra vita stranden med det böljande kristallklara vattnet. Här möts du av natur i världsklass där Ljungens naturreservat möter långgrund strand i en vacker symbios, som bjuder in till härliga havsbad, kitesurfing, vandring, cykling och fågelskådning!

Falsterbo camping & resort startade upp 2017 med nya ägare, nya byggnader och en ny satsning på underhållning och aktiviteter! Boka och bo i fräscha, mysiga och moderna campingstugor. Kommer du med husbil, husvagn eller tält, så erbjuder vi mysiga campingtomter och ställplatser. Här finns aktiviteter för alla åldrar och vi ser fram emot en härlig säsong tillsammans med er!

Under högsäsong erbjuder vi barnklubb med en mängd olika aktiviteter som t ex sandslottstävling, minidisco, ansiktsmålning, singstar, hoppborgar och skattjakt. En ny modern lekplats med stor studsmatta, klätterställning med rutchkana, små träkojor och minigolf inbjuder till lek för både stora och små barn. För de lite äldre anordnas träningspass, kvällsshower & music quiz. Besök gärna vår Facebooksida för aktuella evenemang.


I vår bistro med nybyggd glasveranda njuter ni av god mat, dryck och en härlig miljö. Under högsäsong anordnas en rad olika evenemang vid scenen precis intill vår uteservering. Bistron präglas av en tillåtande och sällskaplig miljö där bordsbokning inte är nödvändig. Ni kan enkelt slå er ned för att njuta av god dryck.

Välkomna till oss på Falsterbonäset och sydsvenska rivieran!

Ola & Anna Ambuhm med personal

 

Kategorisering

 

Funktioner