Sök på turistmål.se:
 

DalafiskeguideSweden/uno alltjänst

 Jakt och fiske, Guidningar  |   Hedemora, Dalarnas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkomna till Uno Alltjänst,Dalafiskeguide Sweden!

Om du är intresserad av fantastiskt fiske i älv eller sjö i Dalarna så har du kommit till rätt sida. Vi är fiskeentusiaster som efter att ha provat fiske i stora delar av Sverige och som vi ständigt återvänder till dessa fina fiskevatten som vi har i landet.

Kombinationen av bra fiske och fantastisk natur ger fiske i Södra Dalarna en särskild plats i vårat hjärta. Ingen annanstans känns kontrasten mellan lugnet och den plötsliga adrenalinkicken vid fighten så stor. För att inte glömma njutningen de stunder då vi tänder grillen och tillagar antingen den fångst vi fått eller en mustig vildmarksgryta över öppen eld.

​::Vattnen i trakten inbjuder främst till gädda, gös, aborre och öring varför vi fokuserar på trolling, jerkbait, vertikalfiske (jigg), spinnfiske samt ismete.

För detta har vi utrustning vilket, tillsammans med våran goda kunskap om fiskevattnen, kan bli din bästa chans för en fantastisk upplevelse, och vem vet? Kanske blir det ett personbästa!

Vi har även nu satsat stort på att special bygga en båt som är rullstols anpassad.
Så nu finns det inga hinder för dig som sitter i rullstol och uppleva det fantastiska fisket, och känslan att själv få komma ut på lite djupare vatten där dom stora fiskarna trivs!

Så varmt Välkomna!

Priser

Kontakta ang mer information och priser

 

Kategorisering

 

Funktioner