Sök på turistmål.se:
 

Kristinebergs Bed & Breakfast mora

 Bed and Breakfast  |   Mora, Dalarnas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Kristinebergs Bed & Breakfast Mora! Rum med egna badrum till schyssta priser!

Vi finns mitt emot resecentrum och med 10 minuters promenad från Mora centrum. Med Dalälven precis bakom huset och Siljan framför, har du nära till bad, härliga promenader och utflykter. Dessutom har du inte ens en kilometer till Sveriges kanske finaste skidspår – Vasaloppsspåret!

Hos oss bor du prisvärt med eget badrum, lakan, handdukar och frukost inkluderat i priset, tillgång till bastu, cykeluthyrning, cykelförvaring och vallarum, gratis WiFi i hela byggnaden, och du har goda möjligheter att laga egen mat i vårt välutrustade gästkök!

Dessutom serverar vi vår fräscha vegetariska frukostbuffé året runt! Här kan du njuta av nygräddat bröd, kaffe, te, många sorters välsmakande pålägg, fil & yoghurt, müsli, ägg, ett stort utbud av frukt och grönsaker, och ofta lokalproducerat, närodlat och hemlagat. Mums!

Vi ägnar också en stor del åt att rusta upp vår 60-talsfastighet med omsorg, bit för bit. Stora och nödvändiga investeringar vi gjort är installationer som brandlarm, ventilation, inbrottslarm och övervakningskameror i entréområdet, samt nybyggnationer som reception, fullutrustat gästkök och serveringskök.

Fortlöpande investeringar är större och mindre renoveringar av rummen, som att uppgradera sängar, installation av TV, eller att mysa till rummen genom att hänga upp tavlor eller förnya gardiner. Då vår verksamhet fortfarande är ny och under uppbyggnad är vi tacksamma för all feedback vi kan få.

I när området finner du även
Orsa Rovdjurspark
Tomteland
Museum
Och framförallt Vasaloppet.

Vi ser fram emot att ha dig som gäst hos oss!

Priser

Se hemsida för mer info!

Vägbeskrivning

Vi finns mitt emot resecentrum och med 10 minuters promenad från Mora centrum. Med Dalälven precis bakom huset och Siljan framför

 

Kategorisering

 

Funktioner