Sök på turistmål.se:
 

Björnskådning med övernattning

Björnskådning med övernattning

 Upplevelser  |   Bollnäs, Gävleborgs län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Har du modet att kliva ut i vildmarken för att med egna ögon se hur brunbjörnen lever? Denna nervkittlande naturupplevelse bjuder på en närgången inblick i deras liv och habitat. Men var lugn, allt sker självklart under kontrollerade och säkra former.

+ Sveriges mest etablerade björnskådning
+ Stor chans att uppleva och fotografera brunbjörnar på nära håll
+ Ni övernattar i björngömslet
+ Fika och frukost ingår.

Brunbjörnen är Sveriges allra största rovdjur, men som vi alla vet är han inte farlig, bara man är varlig. Därför får du en chans att närma dig dessa vackra djur under säkra former. Vildmarkslodgen har haft sin verksamhet på samma plats i tio år, vilket skapat ett starkt förtroende hos de björnar som har sitt hem och liv här. Tack vare detta får du chans att följa med på en spännande upptäcktsresa i vildmarken för en helt oförglömliga naturupplevelse.

Upplevelsen består av björnskådning med övernattning. När ni anländer bjuds det på fika och informationsgenomgång. Ni tar med er egen mat till middagen. Efter att ni packat tar ni er till björngömslet (tar cirka 35 minuter). Väl framme hos björnarna ägnar ni er åt björnspaning, fotografering och logi fram tills det är dags att återvända till lodgen. På morgonen bjuds det på frukost innan det är dags för hemfärd.

 

Kategorisering

 

Funktioner