Sök på turistmål.se:
 

Spaka ett veteranflyg

 Upplevelser  |   Sjöbo, Skånes län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Få känslan av att flyga tillbaka i tiden genom att sätta dig i förarsätet på veteransegelflygplanet Bergfalke 11/55 från 1962. Tillsammans med en instruktör i baksätet kan dina flygardrömmar gå i uppfyllelse och du får samtidigt uppleva en harmonisk segelflygning helt utan motorljud.

+ Njut av en oförglömlig flygupplevelse
+ Ta kontroll över spakarna samtidigt som du har en instruktör precis bakom dig
+ Upplevelsen belönas med ett diplom

Ta plats i förarsätet och förbered dig på en upplevelse du sent kommer att glömma. Före avfärd får du en kortare teorigenomgång där du får lära dig om flygplanet, hur det fungerar och flygningens grundprinciper. Från din befälhavarplats har du en full överblick över planets alla flygreglage och flyginstrument, och i baksitsen får du sällskap av en flyginstruktör. Vid avfärd bogseras planet först upp på en höjd på 600-800 meter av ett annat flygplan, sedan är det du som tar kontroll över spakarna och får chans att uppleva en harmonisk segelflygning.

Du tillåts vara med under alla flygningens moment och alla flygkontroller är dubblerade för maximal säkerhet. Efter en lyckad landning tillbaka på marken tilldelas du ett diplom som du kan ta med dig hem som minne.

 

Kategorisering

 

Funktioner