Sök på turistmål.se:
 

B & B Björkhyddan VIP-Kort

 VIP-Kort  |   Västervik, Kalmars län

 

Beskrivning

Härligt Välkomna till B & B Björkhyddan. Här finns 3 lägenheter för hyra: ´Gamla Huset´, ´Solstråle´ och ´Drömvärld´. Det sista är lämplig förfunktionshindrade.
Björkhyddan ligger vid en mycket vacker dal i Småland. I byn föder man upp islandshästar, som är små och kända för sitt goda lynne. 800 m från huset ligger den vackra sjön Rummen, med sitt klara rena vatten, där man kan fiska eller bada. Den närmaste staden är Gamleby (gamleby.se), 7 km, som ligger vid en vik i Östersjön och grundades på medeltiden. Den vackra och berömda Tjustkusten är nära och man kan besöka Loftahammar, för att känna havsluften, och titta på de många båtarna som kommer till marinan om somrarna. Loftahammar har även välbesökta marknadsdagar. I närheten av Loftahammar ligger Hallmare med sina långgrunda sandstränder. Man tror sig vara vid Medelhavet.
Shopping finns i Gamleby och även i pittoreska Västervik, 27 km, där man även kan hitta ett stort utbud av cafeer och restauranger. Från Västervik kan man ta båt ut till övärlden och äta lunch på Idö.
Pippi Långstrump bor i Vimmerby, bara en timmes bilfärd vid ´Astrid Lindgrens Värld´.

Med Turistmåls VIP-kort så får man 20% rabatt på dom 3 första dygnen vid bokning av 1 vecka under lågsäsong på semesterlägenhet ´Gamla Huset´.

Bokning med VIP-kort kan endast göras via den egna hemsidan eller på telefon. Gäller inte vid bokningar via andra kanaler.

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort

Öppettider

Året runt.

Priser

Gamla Huset´ LS: 850 SEK/Natt HS: 920 SEK/natt
´Solstråle´ LS: 530 SEK/natt HS: 570 SEK/natt
´Drömvärld´ LS: 650 SEK/natt HS: 750 SEK/natt
läggas till Sängkläder: 90 SEK/Person (obligatorisk)
Frukost: 90 SEK/person
Uppvärmningskostnader: 20 SEK/dag(obligatoriskt-från 15.10. till 15.05.)
(HS: 15.06.-15.08.& 16.12.-04.01.)

 

Kategorisering

 

Funktioner