Sök på turistmål.se:
 

Björkbackens Camping

 Campingplatser, Konferensanläggningar  |   Vimmerby, Kalmars län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Camping
Alla campinggäster får parkera sin bil på sin campingplats.

Frukostbuffé kan köpas i restaurangen.

EU-kabel finns att låna i receptionen mot en depositionsavgift på 300 kronor som återfås vid återlämnandet av EU-kabeln.

Incheckning på campingen efter klockan 15.00.
Utcheckning på campingen före klockan 12.00.
Farmors utsikt, Mormors dunge, Niclas runda, Gärdet och Vinäs.

Vi har försökt att anpassa oss efter de markförhållanden som råder. Det finns ju en fördel med att ha naturen så här nära city. Då ger vi camparna både mysig miljö och nära till shopping.

Farmors utsikt är en tältcamping med stora tomter anlagd på en höjd ovanför husvagnscampingen. Här finns rejält med plats för både tält och bil. Niclas runda har el och är bäst för husbilar/husvagnar.

Mormors dunge är elplatser för bil- och husvagnscampare i lite lummigare miljö.

Gärdet och Vinäs är två stora gärden med ospecificerade platser för tältare och husvagnar. Gärdet har en del elplatser. Dock är flerea av tomterna i lutning.

Centralt Servicehus:
Isolerat och med uppvärmda golv. Servicehusen håller hög standard med väggbeklädnad av kakel och klinkergolv alternativt vinylmatta. Här finns i Herrhuset en familjedusch (två duschar, handfat i låsbart rum) och åtta enskilda duschutrymmen. Och 7 enskilda wc varav en handikapp. I damhuset finns 6 enskilda, låsbara duschutrymmen, 6 låsbara, enskilda wc, en handikapp-WC, en handikapp-dusch, en familjedusch med två duschar samt angränsandet enskilt wc. Köket innehåller bänkspisar och diskhoar. Här finns herr-, dam- samt handikapptoalett och skötrum.

I Herrservicehuset finns även husvagnsutkast, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt strykmöjligheter. Här finns också kök med spisar och diskmnöjligheter. Husen angränsar ett större grillområde med piknikbord.

STUGBY: 46 campingstugor med mellan 4-6 bäddar, trinettkök med avlopp. Vatten hämtas i dunk. Altan under vtak med sittmöbel för 6 personer. 4 vuxenbäddar och två barnbäddar på loft.

HOTELL: 3-stjärnigt hotell med 45 rum, olika storlekar med 3-6 bäddar.

Konferens
I Karaktärshotellets samtliga konferensrum finns det komfortkyla som producerar tempererad friskluft. Vi har sköna, stoppade stolar med armstöd. Våra PC-kanoner sitter i taket och exponerar bilden stort och tydligt.

TV-bilder kan fås både i TV-ruta och på skärmvägg. Ljudåtergivningen är surroundljud. Filmvisning ger bioeffekt. Allt det andra: kaffe med dopp, lunch och middag ordnar vi efter dina önskemål.

CARPORT: Hotellet/stugbyns gäster har tillgång till carport och 10 st laddstationer varav tre för Tesla och sju universalladdare. I övrigt 12 elplatser.

För mer information och offert kontakta:
info@bjorkbacken.se
Tel: 0492-798 90

Vi har investerat i ny konferensteknik!
Ett urval av fler konferensaktiviteter som vi kan erbjuda

– Älgsafari
– Bowling
– Öl och whiskyprovning på Åbro Bryggeri
– Guidning på Astrid Lindgrens Näs och Trädgårdar
- Matlagning - laga tillsammans med köksmästaren
- Besök Astrid Lindgrens Värld.
– Golf
– Bastu
- Äventyrsgolf på vårt område.
- Femkamp på vårt område.

Öppettider

Se hemsidan för mer info

Priser

Se hemsidan för mer info

Vägbeskrivning

Beläget vid infarten från rv 40, på vägen mot Västervik. Boendeanläggningen är stadsnära, alldeles i kanten av bebyggelsen. 10-15 minuters promenad till centrum

 

Kategorisering

 

Funktioner