Sök på turistmål.se:
 

Ätrans Stugby & Fritidsanläggning

 Stugor  |   Falkenberg, Hallands län

 

Beskrivning

Ätrans Turist & Fritid AB driver ett fritidscenter i det natursköna samhället Ätran i Hallands inland.

Vi erbjuder dig boende i våra stugor samt aktiviteter vid Ätrans Fritidsanläggning och vid de närliggande anläggningarna som vi disponerar.

I våra 7 stugor på 60 kvm har vi 6 bäddar i varje stuga, totalt 42 bäddar. I stugorna finns allt du behöver för självhushåll. Unna dig att vakna utvilad med närhet till skog och sjö i en lugn miljö.

Intill vår Fritidsanläggning ligger poolområdet med 3 tempererade utomhusbassänger. Det finns en 25-meters simbassäng med en 3-meters svikt, en 25-meters barnbassäng och en plaskbassäng för de allra minsta. Boende i våra stugor har fri tillgång till poolområdet.

Vi erbjuder andra aktiviteter som inomhusidrotter i vår idrottshall som även är utrustat med ett gym och sex omklädningsrum varav två med bastu.

Det finns numera även en sjöbastu att hyra för den som önskar det. Se vår hemsida för mer info.

Motionsslingor som passar både till löpning, vandring och mountainbike. Längdskidåkning med möjlighet att hyra skidutrustning kostnadsfritt. Skidskytte med gratis uthyrning av skidor och rullskidor.

Vid idrottsplatsen har vi en ny fotbollsanläggning med två 11-manna fotbollsplaner med naturgräs.

Vandring- och cyklingsleder precis intill som kan kombineras med att bo i våra stugor.

Fiske i Eseredssjön, där du kan fiska från roddbåt eller olika bryggor, med grillplatser i närheten där det även finns övernattningsmöjlighet i ett vindskjul. Du kan hyra kanot eller roddbåt för en härlig dag på Eseredssjön.

Sjövikens Festplats ligger alldeles intill Eseredssjön, där hålls det många olika evenemang under säsongen och det finns möjlighet att boka för t ex födelsedagar eller bröllop, det finns även en boulebana och utrymme för andra aktiviteter.

Vi ligger endast 15 minuter ifrån Gekås Ullared, så hos oss finns något för alla oavsett intressen!

Varmt välkomna!

Öppettider

Incheckning Boende: 15:00 till 24:00
Utcheckning Boende: 00:00 till 12:00

Priser

Från 1.150 SEK per natt & stuga. Eventuella erbjudande marknadsförs på vår hemsida.

Vägbeskrivning

Eseredsvägen 3, 311 51 Ätran

 

Kategorisering

 

Funktioner