Sök på turistmål.se:
 

Restaurang Rosengården VIP-Kort

 VIP-Kort  |   Gotland, Gotlands län

 

Beskrivning

Anrik restaurang och cocktailbar i ett av Visbys mysigaste miljöer. Vackert belägen intill Sankta Karins kyrkoruin på stora torget där vi lägger stort fokus på närproducerade färska råvaror av hög kvalitet. Maten är lagad från grunden med många lokala inslag i modern stil, det klassiska från anrika dagar har vi också behållit och tillagar enligt konsten regler. Vår sommelier sätter väl utvalda drycker till kockarnas anrättningar. Köket har öppet lunch och kväll från mitten av maj till slutet av augusti samt för julbord.

I vår cocktailbar kan ni under högsäsong (10:e juni-20:e augusti) avnjuta lokal öl, internationella drinkar vissa med gotländsk twist och mycket mer i Visbys skönaste barhäng. Självklart använder våra bartenders sig endast av de bästa av våra färska råvaror.

Vi utför cateringuppdrag i alla former av högsta kvalitet! Kontakta oss via mail för mer information. Detta utförs även under perioder då restaurangen är stängd.

Vi kan även stolt meddela att Rosengården blev utnämnd till ambassadörföretag 2013-14 för Regional matkultur Gotland som ett bevis på att vi värnar om och har de Gotländska producenterna och förädlarna i vårt fokus.

OBS! VIP-kortet gäller EJ mellan 1-4 juli.

Med Turistmåls VIP-kort får man 20% rabatt på maten

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort.

Öppettider

Se Hemsida

Priser

Se Hemsida

 

Kategorisering

 

Funktioner