Sök på turistmål.se:
 

Holiday House

 Stugor  |   Simrishamn, Skånes län

 

Beskrivning

ÖSTERLEN MAGASINET

Bo på Österlen på Skånegården känd från TV.
Gamla magasinet, ca 120 kvm, är med sina metertjocka vitrappade gråstensväggar är ett riktigt charmställe för ett unikt boende mitt i hjärtat av Österlen.

7+1 bäddar fördelade på tre rum. Stora härliga ytor med riktigt brädgolv. Synliga bjälkar i det rustika brädtaket med rymd och höjd (ca 2,8 m) samt de vitrappade gråstensväggarna ger en riktigt avkopplande känsla.

Detta är ett underbart boende med det bästa från den gamla stilen , varvat med ny design och arkitektur.

Kök med alla moderna bekvämligheter, spis, micro, diskmaskin, espressomaskin mm för gemensamma matlagningsmöjligheter. Badrum med dusch.

HAVET ÖSTERLEN

Stor härlig stuga på 104 m2 med 7+1 bäddar 300 meter från en underbar sandstrand. Öppen planlösning med alla bekvämligheter. Vinkelstuga med glasad fasad ut mot den härliga trädgården. Veranda runt om ca 100 m2, med sol möjligheter hela dagen. Stor barnvänlig och lugn tomt för fritids aktiviteter och lata dagar. Två stycken öppna vithavs sandlådor på ca 80m2. Perfekt för barnen och riktiga strand feelingen!

SKÅNE LÄNGAN

Den här fantastiska skånelängan i Gladsax erbjuder härligt boende i hjärtat av Österlen. Längan är 35 meter lång, helt nyrenoverad med det bästa från den gamla stilen så som synliga bjälkar, lutade och vita brädgolv och öppen spis, varvat med ny design och arkitektur.

Du hittar mer beskrivning av dom olika boenden på vår hemsida.

Varmt Välkommen!

Priser

Besök vår hemsida för mer info

 

Kategorisering

 

Funktioner