Sök på turistmål.se:
 

Golf Uppsala

 Golfbanor  |   Uppsala, Uppsalas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

GolfUppsala AB driver sedan 2006 även Edenhof Golf beläget i Bälinge, norr om Uppsala samt förutom våra två oncourse shopar även en citybutik inne i Uppsala centrum.

Makarna Ekström tillsammans med Jonaz Bergstrand driver även bolaget Söderby Event AB vilket innefattar golfrestaurangerna på de båda anläggningarna samt 5-kamps events.
Söderby golfanläggning är vackert belägen i natursköna Näsdalen, endast 7 minuters bilresa från Uppsala centrum. 18 hålsbanan invigdes 2004 och räknas redan som en av Upplands allra bästa banor, känd för sina fantastiska Penn A4 greener och den omgivande familjära atmosfären. 2008-2012 arrangerade Söderby den mycket prestigefyllda mästerskapstävlingen SAS Masters Tour/Nordea Tour och fick väldigt fina vitsord av såväl amatörer som de professionella spelarna. 18-hålsbanan har en spännande layout och många strategiska vattenhinder. Vatten är i spel på mer än hälften av banans hål och de flesta av dem ligger på högersidan så spelare med slice får tänka sig för... Banan är relativt lång och det är många par-4 som är långa och tuffa.

Vid 18:e greenen finner Ni Söderbys klubbhus. I klubbhuset finns restaurang ”Söderby Golf & Krog”, en fin samlingsplats med gamla anor från 1600-talet. Söderby Krog har under åren framgångsrikt arrangerar allt från bröllop till disputationsmiddagar. Företagsarrangemang kan bokas med både femkamps- och/eller konferensmöjligheter. I klubbhusets nedre lokaler ligger en av Sveriges största on course golfshoppar, som ingår i den välrenommerade Golfstorekedjan.
Som en av de få golfanläggningarna i Sverige som fortsätter att öka både medlemmar och greenfeegäster varje år ser GolfUppsala fram mot en ny och spännande säsong.

Välkomna till en fin golfupplevelse hos oss!

Önskar
Jonas & Gabriella Ekström med personal

Öppettider

SE HEMSIDA FÖR MER INFO

Priser

SE HEMSIDA FÖR MER INFO

 

Kategorisering

 

Funktioner