Sök på turistmål.se:
 

Champagne vs Bubbel

 Upplevelser  |   Stockholm, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Bubblor är alltid festligt! Men är äkta champagne verkligen godare än andra mousserande viner? På denna exklusiva provning får ni smaka er igenom olika sorters mousserande viner i olika prisklasser, för att se om ni kan känna skillnad på de äkta bubblorna från Champagne och andra sorter.

+ Provsmaka fem av världens högst klassade mousserande viner
+ Lär er känna skillnaden och upptäck egna favoriter
+ Vinerna ackompanjeras av smakfulla tilltugg

Visst är det något magiskt med de gyllene bubblorna! Frågan är om äkta champagne verkligen är godare än andra mousserande viner. Vad gör att olika mousserande viner har så skilda smaker och priser? Är dubbelt så dyrt dubbelt så gott? Klarar du att skilja den äkta skumpan från annat bubbelvin? Och vad äter man egentligen till och i vilka glas ska man dricka mousserande vin? Många är frågorna som omger det bubblande guldet.

De flesta vet att Champagne bara får heta så om det kommer från regionen med samma namn i norra Frankrike. Men över hela världen produceras mousserande vin i olika länder, med olika tillverkningsmetoder och på olika druvor. Under den här mycket populära provningen följer ni med på en resa genom några av världens högst klassade mousserande viner. Du tränas i att känna skillnad, hitta dina egna preferenser och specifika favoriter: och blir en bättre inköpare och beställare till dina bjudningar och i vinbarer. Vinerna kommer ofta från ekologiska producenter, med olika traditionella hantverk av mousserande viner. Allt detta knyter ni ihop med passande tilltugg.

 

Kategorisering

 

Funktioner