Sök på turistmål.se:
 

Kyrkobacka gårdsboende och ridläger

 Turridningar, Upplevelser, Bo på lantgård  |   Lidköping, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Kyrkobacka Ridhus hittas strax utanför Lidköping och drivs som familjeföretag, där samtliga har flerårig kunskap och vana av ridskole och tävlingsverksamhet. I stallet finns ett tjugofemtal hästar och ponnyer, allt från ponnyer till större hästar. Daglig ridskoleverksamhet med allt från nybörjare till träningsgrupper för alla åldrar. Elisabeth Hultgren huvudansvarig ägare och instruktör, är C tränare i hoppning och har som dottern Lina, god tävlingserfarenhet i hoppning. Pappa Micke och sonen Olle sköter gårdssysslorna. På gården finns förutom stall och lösdrift, ridhus, utebana och fin terräng samt boende för lägerskolor och turistande gäster. Och en småskalig uppfödning av Staffordshire terrier.


Kyrkobacka Stall & Ridhus ligger vackert beläget i skogsområde 9 km utanför Lidköping. I anslutning till ridhuset har vi inrett ett stort och luftigt boende med allrum och stort modernt kök med alla faciliteter. Vi har också ett nytt gårdshus byggt 2020 där du har ett mera enskilt boende men nära såväl till stall, ridhus som hästhagar.

Ridhuslägenheten 84 m 2, har kaklad dusch och toalett med tvättmaskin, diskmaskin, spis, ugn, micro, kyl o frys, TV, wireless internet, el ingår i hyran. Antal bäddar 6 bäddar +3. Tre våningssängar där nedervåningen är 120 cm bred, det finns plats för 6 personer. 3 extrabäddar finns. Är det barn med så finns det plats för fler personer. Parkering och utesoffor och bord utanför dörren.

Lilla gårdshuset 40 m2 med modernt kök och alla faciliteter. Våningssängar och bäddsoffa . Husdjur ej tillåtet.

Båda uthyres kort eller långtid och fungerar som boende vid lägerverksamhet. Ankomst tidigast kl.15.00. Utcheckning senast kl.12.00!


Ridskola & ridläger året om
Måndag till fredag arbetar våra ridskolehästar för att erbjuda dig en kul ridtimme. Vi tar emot elever i alla åldrar, du kan rida i grupp eller boka enskilda lektioner. Vissa helgdagar erbjuder vi långa uteritter eller tävlingsträning. Under loven året kan du boka in dig på dag och våra populära flerdagarsläger. Sommartid brukar vi ta långturer och bada i sjön med hästarna. I fotogalleriet hittar du fler bilder från läger och träningstävlingar.

På våra ridläger brukar vi besöka en av Sveriges finaste sandstränder, Svalnäs strand. Vi badar även med hästarna inne nära stan på en speciell badplats avsedd för hästar och hundar.

Varmt välkommen att skapa ett minne för livet!

Öppettider

Besök vår hemsida för mer information.

Priser

Besök vår hemsida för mer information.

Vägbeskrivning

Besök vår hemsida för mer information.

 

Kategorisering

 

Funktioner