Sök på turistmål.se:
 

Bykrogen Österslöv

 Konferensanläggningar, Restauranger, Hotell  |   Kristianstad, Skånes län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Bykrogen

I Österslöv utanför Kristianstad i Skåne ligger Bykrogen. Här finner du restaurang, hotell och konferens i rustik miljö. Bykrogen är för dig som sätter värde på livets goda och gärna unnar dig något extra. Vi lagar exklusiv mat med närproducerade råvaror, erbjuder givande gruppaktiviteter och står för små och stora festers catering. Du kan läsa mer om vår verksamhet på våg egen hemsida.

På Bykrogen erbjuds konferenser i unik miljö, från den lilla halvdagskonferensen till flerdagarspaket. Här finns sex fullt utrustade konferensrum i olika storlekar för sällskap om 2–80 personer. För mindre grupparbeten har vi tre grupprum i olika storlekar och flera mysiga små vrår, som gjorda för att smida planer och dela tankar på.

Här finns naturen utanför knutarna. För konferens och promenader utomhus.

Hos Bykrogen får du och dina vänner eller kollegor laga mat tillsammans med en av våra fantastiska kockar. Fokus ligger på god mat och dryck samt lagarbete inom gruppen. Vår kock hjälper er genom recepten och aktiviteten öppnar upp för grupputveckling genom samarbete och kommunikation.

På Bykrogens restaurang i Österslöv utanför Kristianstad är filosofin enkel. Din måltid ska vara en upplevelse. Vi serverar i huvudsak råvaror från bygden, alltid av högsta kvalitet. Klassisk skånsk dining, helt enkelt. Matsedeln är uppbyggd efter tillgång och årstid. Förutom förstklassig mat är bemötandet av stor vikt för att du ska få en bra upplevelse. Vår ambition är att du ska känna dig välkommen till oss och vår restaurang, och att du lämnar oss både mätt och belåten. Bykrogen och vår restaurang ligger lantligt men mindre än en kvarts bilresa från Kristianstads centrum.

Checka in på något av våra mysiga hotellrum. Här är alla rum personligt inredda och inget är det andra likt. Vi har 20 fräscha dubbelrum och sex enkelrum. Varje gästrum har dusch, toalett, tv och trådlöst internet via fiberoptik. Bykrogen är ett utmärkt val för dig som vill upptäcka Skåne och bo riktigt bra.

Besök gärna vår instagram @bykrogenosterslov

Välkommen till äkta skånsk gemyt med klassisk skånsk dining. Välkommen till Bykrogen i Österslöv!

Öppettider

Besök vår hemsida för mer information.

Priser

Besök vår hemsida för mer information.

Vägbeskrivning

Besök vår hemsida för mer information.

 

Kategorisering

 

Funktioner